ravenclaw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Dobra ta gazeta przynajmniej prawdę pokazuj hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Niestety Radio Maryja bazuje na dewociarzach, na ludziach, którzy uważaja, że wiara polega tylko na wypełnianiu obowiązków Kościelnych (chodzenie do Kościoła co Niedzielę, spowiadanie się co miesiąc itp.), a jeżeli ktoś tego nierobi, to już jest niewierzący, heretyk i zły człowiek. Tacy ludzie nienawidzą innych (zwłaszcza młodych), ale uważają siebie za wspaniałych Katolików. Takich ludzi właśnie przyciąga radio Maryja - pozornych Katolików, którzy biegają ciągle do spowiedzi, a Mszy nie opuszczą nawet jak są chorzy (i nie ważne, że przy tym zarażą innych). Znam wielu ludzi, którzy słuchają tego radia i wszyscy odpowiadaja opisowi, który podałem - a Rydzyk zarabia tylko na ich głupocie i fanatyźmie - słuchają go, bo podziela ich opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 rydzyk robi wode z mózgu i nie jestes dla nieo polakiem if: jesli jestes za UE(ja jeestem:) ) jesli masz cos do rm to tez nie jestes polakiem jesli glosujesz na sld to tez jestes zdrajca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Wszystkim polecam tygodnik ''FAKTY I MITY'' mają też swoją stronę zajebista gazetka :):):) Rzeczywiście "ZAJEBISTA" gazeta. Zwłaszcza pan Piotrowski: ubek i morderca... Z dwojga to wole Piotrowskiego niż Kuklińskiego. A dla wszystkich :wink: miłośników :wink: RM polecam odstresowanie przy lekurze Nowych przygód Kubusia Puchatka, może nie najwyższych lotów ale czasami zwala z krzesła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Buehee opinie robią się coraz ciekawsze ale powniśmy uważać bo jeśli radio Maryja zatrudnia ludzi do oczyszczania sieci to co się z nami stanie hehehehehehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 podejzewam ze maja juz ip mojedo brata nasczescie jutro juz mnie tu niebedzie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Mimo wszystko mam nadzieję, że Ojciec Dyrektor, będzie miał dzisiaj spokojną noc :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Niestety Radio Maryja bazuje na dewociarzach, na ludziach, którzy uważaja, że wiara polega tylko na wypełnianiu obowiązków Kościelnych (chodzenie do Kościoła co Niedzielę, spowiadanie się co miesiąc itp.), a jeżeli ktoś tego nierobi, to już jest niewierzący, heretyk i zły człowiek. Tacy ludzie nienawidzą innych (zwłaszcza młodych), ale uważają siebie za wspaniałych Katolików. Takich ludzi właśnie przyciąga radio Maryja - pozornych Katolików, którzy biegają ciągle do spowiedzi, a Mszy nie opuszczą nawet jak są chorzy (i nie ważne, że przy tym zarażą innych). Znam wielu ludzi, którzy słuchają tego radia i wszyscy odpowiadaja opisowi, który podałem - a Rydzyk zarabia tylko na ich głupocie i fanatyźmie - słuchają go, bo podziela ich opinie. dokładnie tak myślę, tylko nie umiałem tego wyrazić... masz 200% racji :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Niestety Radio Maryja bazuje na dewociarzach, na ludziach, którzy uważaja, że wiara polega tylko na wypełnianiu obowiązków Kościelnych (chodzenie do Kościoła co Niedzielę, spowiadanie się co miesiąc itp.), a jeżeli ktoś tego nierobi, to już jest niewierzący, heretyk i zły człowiek. Tacy ludzie nienawidzą innych (zwłaszcza młodych), ale uważają siebie za wspaniałych Katolików. Takich ludzi właśnie przyciąga radio Maryja - pozornych Katolików, którzy biegają ciągle do spowiedzi, a Mszy nie opuszczą nawet jak są chorzy (i nie ważne, że przy tym zarażą innych). Znam wielu ludzi, którzy słuchają tego radia i wszyscy odpowiadaja opisowi, który podałem - a Rydzyk zarabia tylko na ich głupocie i fanatyźmie - słuchają go, bo podziela ich opinie. dokładnie tak myślę, tylko nie umiałem tego wyrazić... masz 200% racji :!: w 201%!! :). Co fakt to fakt.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Wszystkim polecam tygodnik ''FAKTY I MITY'' mają też swoją stronę zajebista gazetka :):):) Rzeczywiście "ZAJEBISTA" gazeta. Zwłaszcza pan Piotrowski: ubek i morderca... Z dwojga to wole Piotrowskiego niż Kuklińskiego. Stary, ty chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz, szkoda mi takich jak ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 UWAGA UWAGA dzis czyli o 20.20 w poniedzialek beda emitowali ten deokument "Miej Oczy Szeroko Otwarte' 'Imperium Ojca Rydzyka" hie hie hie oplaca sie sluchac z ranca RM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 radio ma_ryja i księża to najwięksi sku******* XX wieku. Nic dodać nic ująć. Powino się ich spalić. Złodzieje i nieroby. Aż dziw bierze że ludzi od tysięcy lat dają się manipulowac ;(. ------------------------------------------------------------------------------ Jeśli kogoś to urazilo-niech przemysli swoje postepowanie. ------------------------------------------------------------------------------ Najpierw zaznaczę: NIE jestem fanem o. Rydzyka, nie chodzę regularnie do kosciola, ani (tym bardziej) nie spowiadam się co miesiac. Ale Twoja wypowiedz uwazam za glupia i bezsensowna. Dlaczego akurat ksieza? Zapominasz o paru(set?) innych sk.synach, ktorych mielismy w XX wieku i jeszcze wiekszej ilosci takich, ktorych mamy do tej pory. Ksiadz przynajmniej mowi: daj kase na tace i czlowiek wie ile i kiedy daje. Twoje Panstwo rekami Twoich i niestety tez moich sk.synskich tzw przedstawicieli zabiera 1000 razy taka kase bez pytania nikogo o zdanie. I ci sk.synscy przedstawiciele zyja sobie DUZO lepiej niz jakis ksiadz ze swoim VW - pod plaszczykiem tego, ze nam niby pomagaja, sluza ludowi itp <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. Zastanow sie zanim wybierzesz sobie wroga nr 1 i zaczniesz pieprzyc glupoty o jego spaleniu. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ksiadz przynajmniej mowi: daj kase na tace i czlowiek wie ile i kiedy daje. Twoje Panstwo rekami Twoich i niestety tez moich sk.synskich tzw przedstawicieli zabiera 1000 razy taka kase bez pytania nikogo o zdanie. I ci sk.synscy przedstawiciele zyja sobie DUZO lepiej niz jakis ksiadz ze swoim VW - pod plaszczykiem tego, ze nam niby pomagaja, sluza ludowi itp <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. Zastanow sie zanim wybierzesz sobie wroga nr 1 i zaczniesz pieprzyc glupoty o jego spaleniu. :evil: Racja!! Jak nie chcesz dawać księdzu kasy to nie dajesz, a państwo cię oskubie w imieniu prawa. Poza tym wygląda to tak że największe pretensję do księży mają ci co nie chodzą do kościoła i nie dają na tacę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 UWAGA UWAGA Oglądałem... Ojciec Dyrektor :lol: Ludzka głupota nie zna granic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ludzie ktozy nie chodza dokosciola czyli JA poprostu przezeli na oczy jak pan kciadz z tarchmina przychodzi po koledzie i dostanie koperte w lapke nieminie minuta jak skonczy paplac i sie ulatnia pozatymu mnie na osiedlu notuja kto ile dal !!!! po co ??? zeby wiedziec z kim jak dlugo rozmawiac ??? kto nie ogladal dzis "Imperium Ojca Rydzyka" ma czego zalowac ale ten kolo robi machloje juz wiem dlaczego tak sie obawial tego dokumentu ....ciekaw jestem czy ojciec dyrektor czasami sie zastanawia (pujde do nieba czy do piekla) gosc jest chory na nogi bo na glowe to juz za puzno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ksiadz przynajmniej mowi: daj kase na tace i czlowiek wie ile i kiedy daje. Twoje Panstwo rekami Twoich i niestety tez moich sk.synskich tzw przedstawicieli zabiera 1000 razy taka kase bez pytania nikogo o zdanie. I ci sk.synscy przedstawiciele zyja sobie DUZO lepiej niz jakis ksiadz ze swoim VW - pod plaszczykiem tego, ze nam niby pomagaja, sluza ludowi itp <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. Zastanow sie zanim wybierzesz sobie wroga nr 1 i zaczniesz pieprzyc glupoty o jego spaleniu. :evil: Racja!! Jak nie chcesz dawać księdzu kasy to nie dajesz, a państwo cię oskubie w imieniu prawa. Poza tym wygląda to tak że największe pretensję do księży mają ci co nie chodzą do kościoła i nie dają na tacę. Wasze posty mnie soczyście rozśmieszyły ;). Jak można porywnywać dwie różne rzeczy?? Już od czasów egiptu ludzie płacą podatki i tak będzie czy wam się to podoba czy nie. A jak nie to prosze-możecie zawsze wyjechać do jakiś "rajów na ziemi" ala afganistan czy co. CO do tego że niektórzy mają lepiej-zawsze tak było że były grupy społeczne-jesli możesz to zzmień to, zycze powodzenia ;). ludzie ktozy nie chodza dokosciola czyli JA poprostu przezeli na oczy jak pan kciadz z tarchmina przychodzi po koledzie i dostanie koperte w lapke nieminie minuta jak skonczy paplac i sie ulatnia pozatymu mnie na osiedlu notuja kto ile dal !!!! po co ??? zeby wiedziec z kim jak dlugo rozmawiac ??? Swieta prawda. A text ten potwierdza regułe ze xsiadz to najwiekszy zlodziej. BTW dzis na reli była ciekawa sprawa. Pytam się facetki czemu xsiadz jeżdzi VW za 50000 zl ??;]. A ona mi? -masz rodzicow? -mam -dbaja o ciebie -tak -ksiadz ma rodzicow? -chyba tak;] -no wlasnie; wiec rodzice ksiezy tez o nich dbaja myslalem ze padne; ale jak spiewa Kazik Staszewski " [...]niezglebione sa poklady ludzkiej niekumacji[...]" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 A ja ponownie mam nadzieję, iż ''OJCIEC DYREKTOR'' spokojnie prześpi tą noc,- mimo wszystko :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 BTW dzis na reli była ciekawa sprawa. Pytam się facetki czemu xsiadz jeżdzi VW za 50000 zl ??;]. A ona mi? -masz rodzicow? -mam -dbaja o ciebie -tak -ksiadz ma rodzicow? -chyba tak;] -no wlasnie; wiec rodzice ksiezy tez o nich dbaja myslalem ze padne; ale jak spiewa Kazik Staszewski " [...]niezglebione sa poklady ludzkiej niekumacji[...]" ;) identyczny text wypowiada moja Babka...!!! a dzis do niej zadzwonilem po programie czy widziala :twisted: :twisted: :twisted: a Ona na to ze nie bedzie ogladac tych klamstw bo Nasz Dziennik wydrukowal opinie o tym filmie i to Jej wystarczy... :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O a BTW program byl super...a najlepsza byla koncowka jak Tatuś Rydzyk chcial kupic helikopter...jeb...y zlodziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 BTW dzis na reli była ciekawa sprawa. Pytam się facetki czemu xsiadz jeżdzi VW za 50000 zl ??;]. A ona mi? -masz rodzicow? -mam -dbaja o ciebie -tak -ksiadz ma rodzicow? -chyba tak;] -no wlasnie; wiec rodzice ksiezy tez o nich dbaja myslalem ze padne; ale jak spiewa Kazik Staszewski " [...]niezglebione sa poklady ludzkiej niekumacji[...]" ;) identyczny text wypowiada moja Babka...!!! a dzis do niej zadzwonilem po programie czy widziala :twisted: :twisted: :twisted: a Ona na to ze nie bedzie ogladac tych klamstw bo Nasz Dziennik wydrukowal opinie o tym filmie i to Jej wystarczy... :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O a BTW program byl super...a najlepsza byla koncowka jak Tatuś Rydzyk chcial kupic helikopter...jeb...y zlodziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ludzie ktozy nie chodza dokosciola czyli JA poprostu przezeli na oczy jak pan kciadz z tarchmina przychodzi po koledzie i dostanie koperte w lapke nieminie minuta jak skonczy paplac i sie ulatnia pozatymu mnie na osiedlu notuja kto ile dal !!!! po co ??? zeby wiedziec z kim jak dlugo rozmawiac ??? kto nie ogladal dzis "Imperium Ojca Rydzyka" ma czego zalowac ale ten kolo robi machloje juz wiem dlaczego tak sie obawial tego dokumentu ....ciekaw jestem czy ojciec dyrektor czasami sie zastanawia (pujde do nieba czy do piekla) gosc jest chory na nogi bo na glowe to juz za puzno Oglądałem ten program i muszę powiedzieć że spodziewałme się czegoś lepdzego, a co zobaczyłem (?), beznadziejną tanią tandetę, nie jestem fanatykiem religijnym, ale nie jesteście w swoich opiniach obiektywni, w taki sposób można by oskarżyć każdego o wszyskto, przecież tam nie było żadnych konkretów, kilku pajacy powiedziało co im kazano i tyle, ten materiał nie miał żadnej wartości, spodziewałem się czegoś lepszego ale cóż można było oczekiwać po tvp, piszecie jak byście zadrośli temu kolesiowi tych pieniędzy :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 przyjacielu yasin ty chyba sam niewiesz co piszesz no sory jesli tam niebylo zadnych konkretow sam fakt tych lipnych darowizn i wypowiedz jednego z ksiezy iz kupil gazete na JEDEN dzien ??? malo??? to masz wiecej ja uwazam ze na poczatku bylo niezle jak ojciec dyrektor sprowadzal do polski samochody ??? :lol: myslisz ze tvp wysalo to wszystko z palca ?? daj spokuj !!! chodz teksty o chelikopteze tez byly niezle :P chec ominieca przez O.Dr kosztow zwiazanych z utrzymaniem smiglowca i plany zakupu prywatnej cysterny po to zeby nie musiec placic za kozystanie z lotnisk 8O dobre dobre :lol: :twisted: :lol: kolo sodzil ze od tak bez zadnych zezwolen pozwola mu latac smiglowcem gdzie zechce , to jak sadze dobry plan ale nie dla ksiedza tylko dal handlazy ostrymi dragami :twisted: ..... a to ze O.Dr dogadal sie z ruskimi a oni przydzielili mu czestotliwosc radiowa zarezewowana dla bundeswery i teraz RM nadjac ambitne rewelacje zaglusza pasmo na ktorym porozumiewa sie armia BIG LOL nic niemam do RM oni czasem robia pozyteczne zeczy ale O.Dr zrobil zen zwyczajna SEKTE i choc niektuzy ludzie ktozy tam pracuja z pewnoscia maja dobre intencje to niestety RM jest spaczone polityka O.Dr i ludzi jemu podobnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Wiesz ja nie twierdzę że ten ksiądz jest bez winy, napisałem i dalej tak uważam że ten REPORTAŻ jest bezwartościowy i tandetny, w taki sposób można zniszczyć Ciebie, mnie, każdego, jeżeli mają jakieś konkretne dowody przeciwko temu człowiekowi to niech przekażą je prokuraturze, bo Ci ludzie z tego reportażu to pajace, a ten ksiądz z barankiem na głowie to chyba sam miałby ochotę na jakąś kasę, a ten pajac z tego radia to już mnie całkowicie rozłożył, ja nie wyobrażam sobie jak telewizja publiczna mogła wyemitować tak nierzetelny materiał, na miejscu tego księdza, to bym im wytoczył proces Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 szceze mowiac mam nadzieje ze tak sie stanie ... lecz jesli reportarz zawiera potwierdzalne fakty to O.Dr moze sie na to nieodwazyc badz tez bedzie dalej brnol w te brednie co doprowdzi go do ruiny..... pozyjemy zobaczymy apropo prokuratury przeca maja tam akta na O.Dr odnosnie unikania podatkow coprawda przedawnione :lol: ale sa :lol: komu dal tym razem w lape ?? :lol: a moze to jedna wielka sciema a O.Dr zrobil sobie wycieczke do prokuratury ?? faktycznie reportaz byl smieszny ale czy nieaby dlatego ze O.Dr muglby z powodzeniem zostac liderem Monty Python'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Każde radio ma twarz, ale jedna Ma Ryja :P Co do Rydzyka- oby się jutro nie obudził..niech śpi spokojnie na wieki. Co by nie gadać- niezły z niego biznesman, że takie ma pomysły(chore). Ale jak już powiedziałem 1.5 roku temu- kościół wytrzyma jeszcze z 10 lat- a potem się rozsypie. Zostało 8.5 roku. I jeszcze co do kościoła, księży, świętych obrazów, opłatka bożego, relikwi i całej reszcie- 4 słowa- w wersjii ocenzurowanej -penis wam w odbyt :P( wielu księży to bardzo lubi..tylko czemu ciągną do tego dzieci?) PS- dziwne, ale większej urazy nie mam tylko do prawosławia :) PS2- szykuje się woja na tle religijnym- święta woja Muzułman z zachodnim Szatanem( czyli m.in. nami)- w ciekawym okresie żyjemy, nie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Ale ja kto sie mówi- leprzy Rydz niż nic. Tylko czemu akurat TEGO nikt go nie potraktuje nożem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Każde radio ma twarz, ale jedna Ma Ryja :P Co do Rydzyka- oby się jutro nie obudził..niech śpi spokojnie na wieki. Co by nie gadać- niezły z niego biznesman, że takie ma pomysły(chore). Ale jak już powiedziałem 1.5 roku temu- kościół wytrzyma jeszcze z 10 lat- a potem się rozsypie. Zostało 8.5 roku. I jeszcze co do kościoła, księży, świętych obrazów, opłatka bożego, relikwi i całej reszcie- 4 słowa- w wersjii ocenzurowanej -penis wam w odbyt :P( wielu księży to bardzo lubi..tylko czemu ciągną do tego dzieci?) PS- dziwne, ale większej urazy nie mam tylko do prawosławia :) PS2- szykuje się woja na tle religijnym- święta woja Muzułman z zachodnim Szatanem( czyli m.in. nami)- w ciekawym okresie żyjemy, nie?:) Ciebie też posuwali jacyś księża :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Nie- ja nie chodze do kościoła- ty masz na to większe prawdopodobieństwo. A moze głosowałeś na LPR? Chyba, że jeszcze taki szczyl jesteś, że za młody :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Ale jak już powiedziałem 1.5 roku temu- kościół wytrzyma jeszcze z 10 lat- a potem się rozsypie. Zostało 8.5 roku. myśle, ze w ciągu 2 tyś lat juz nie jeden tak mowil i jak narazie lipa (a szkoda)... a co do prawosławia, to pewnie nie masz do niego urazy, bo nie jestes do końca zorientowany co do jego działalności - zawsze tam gdzie władza znajdzie sie jakiś pentak, ktory ją wykorzysta do swoich celow (niestety). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ludzie ktozy nie chodza dokosciola czyli JA poprostu przezeli na oczy jak pan kciadz z tarchmina przychodzi po koledzie i dostanie koperte w lapke nieminie minuta jak skonczy paplac i sie ulatnia pozatymu mnie na osiedlu notuja kto ile dal !!!! po co ??? zeby wiedziec z kim jak dlugo rozmawiac ??? kto nie ogladal dzis "Imperium Ojca Rydzyka" ma czego zalowac ale ten kolo robi machloje juz wiem dlaczego tak sie obawial tego dokumentu ....ciekaw jestem czy ojciec dyrektor czasami sie zastanawia (pujde do nieba czy do piekla) gosc jest chory na nogi bo na glowe to juz za puzno Oglądałem ten program i muszę powiedzieć że spodziewałme się czegoś lepdzego, a co zobaczyłem (?), beznadziejną tanią tandetę, nie jestem fanatykiem religijnym, ale nie jesteście w swoich opiniach obiektywni, w taki sposób można by oskarżyć każdego o wszyskto, przecież tam nie było żadnych konkretów, kilku pajacy powiedziało co im kazano i tyle, ten materiał nie miał żadnej wartości, spodziewałem się czegoś lepszego ale cóż można było oczekiwać po tvp, piszecie jak byście zadrośli temu kolesiowi tych pieniędzy :o A odebrać majątek Kościołowi- a za kasę wspomóc słóżbę zdrowia, wybudować 1000 km autostrady, załatać dziurę budrzetową, stworzyć przytułki dla bezdomnych...pomysłów jest od groma. PS- u mnie prezydent miasta oddał za bezscen działki o bardzo dużej wartości pod budowę nowych kościołów. Ostatnio powstało u mnie w ostatnim roku w mieście 8 8O Na początek proponuję wyjeb....,,czarnych" i ,,czarne" ze szkół :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Ale jak już powiedziałem 1.5 roku temu- kościół wytrzyma jeszcze z 10 lat- a potem się rozsypie. Zostało 8.5 roku. myśle, ze w ciągu 2 tyś lat juz nie jeden tak mowil i jak narazie lipa (a szkoda)... a co do prawosławia, to pewnie nie masz do niego urazy, bo nie jestes do końca zorientowany co do jego działalności - zawsze tam gdzie władza znajdzie sie jakiś pentak, ktory ją wykorzysta do swoich celow (niestety). Ja to wszystko wiem.....ale tego sie tak nie widzi, jak w katolicyźmie...bo jest to mniejszość wyznaniowa i to zdecydowanie! Po co się czepiać prawosławia, jak na księ- żulach można nabijać materiał poczytny bez końca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...