jurek911 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mam r9600 (jak w podpisie) bios fash'niety na 378/236 wszycho smiga ladnie i cacy Problem sie zaczyna gdy zainstaluje nowsza wersje omegi tj >2.6.25a(5.6-chyba) (np 2.6.53) sa one na nowszych catalistach (5.7). Wiem ze DUZO wczesniejsze (chyba < catalist 3.4<tj. omegi budowane na nich>) stery blokowaly mozliwosc OC. Tak dzieje sie i teraz. Karta ustawiona w Radlinker na taktowanie z biosu po wczytaniu windy, kiedy stery zaczynaja dzialac poprostu powoduje restart kompa :evil: Ustawiam radlinkerem taktowania, klikam uzyj,a tu monit "karta zostala ustawiona na 0/0..." nic wiec dziwnego ze komp sie resetuje :( Nieprobowalem odflashowac biosu na default-to by potwierdzilo ze stery blokuja oc. Czy ktos mial juz cos podobnego? Chce wiedziec tylko czy z moja karta jest wszycho ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam spróbuj na normalne catalisty wgrać omegi,nie odinstaluj tylko wgraj jedne na drugie qumplowi pomogło :D Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Turkina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=146001&hl= tu zobacz moze cos takiego pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...