SebNET Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam! Mam pytanie rowniez odnosnie Pendrive'a. Kupilem sobie dzisiaj Pendrive Sony Micro Vault, podlaczylem do komputera...wszystko ladnie wykrylo, sprzet dziala, lampka na pendrive miga itd, czyli wszystko wskazywaloby na to, ze jest git. Mam jednak pewien problem. Mianowicie nie moge nic na ten Pendrive wyslac. Sciaga z niego bez problemu (od nowosci byly na nim wgrane jakies programy), ale wgrac juz nie da rady. Jak probuje cos wrzucic to otrzymuje taka informacje: Na dodatek Windows wywalił mi jeszcze coś takiego: Jestem ciekaw dlaczego tak jest. Kombinuje już z 2 godziny i nic. W Bios mam wszystko wlaczone jak nalezy itd. Może ktoś się orientuje co i jak? Moja płyta główna to Intel Desktop Board D845BG. Jadę na Widows XP SP2 (SP1 + pozniej doinstalowywany SP2). Bede wdzieczny za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 a próbowałeś go formatować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 a próbowałeś go formatować ? 1587122[/snapback] Dysk czy pena? :lol: Masz coś ze sterownikami USB namieszane, teoretycznie SP2 dodaje pełną obsługę USB 2.0 ... ale czasem system wybiera niewłaściwe sterowniki dla danego urządzenia. Te właściwe były wgrane na pendriv'a, można je zainstalować ręcznie przez "Dodaj nowy sprzęt" (w tym przypadku może wystarczy "Aktualizuj sterownik"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...