IdentifY Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Jak w tym urządzeniu włączyć tą funkcję? Po rozmowie z serwisem dowiedziałem się, że ta funkcja jest zablokowana w biosie bo: "nie można z niej korzystać na terenie Polski" IDIOTA. Czy ktoś zna sposób jak to odblokować, ewentualnie jak wejść do biosu to może sam znajdę jak to włączyć. Dla zainteresownych mogę udostępnić zapis czatu z Panem LESZKIEM - technikiem HP z którym miałem "przyjemność" pisać. Warto poczytać - niezłe jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 IDIOTA. 1586900[/snapback] Ktoś mnie wołał? :lol: Nie pisz tak brzydko o Panu Leszku bo mu powiem! Miał rację, w wersji PL interfejsu nie działa identyfikacja numeru. Trzeba by się dowiedzieć w jakim jeszcze kraju jest stosowany taki sposób kodowania numeru jak u nas, i lepiej żeby to nie była Norwegia :lol: Potem zmienić ustawienia kombajnu (regionalne) i sprawdzić czy firmware pozwala już włączyć CLIP. (ja bym zaczynał sprawdzanie od wersji UK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...