IdentifY Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Dzisiaj starałem się ustalić coś z technikiem HP na czacie. Mają taką opcję i co najciekawsze działa, ale z efektami pomocy jest już nie tak różowo. Poniżej zamieszczam zapis rozmowy (przesyłają go na maila): "" Dziękujemy za skorzystanie ze Wsparcia Technicznego poprzez Czat HP. Dla Państwa wygody przygotowaliśmy kompletny zapis sesji czata, który jest dostępny poniżej. UWAGA: Proszę nie odpowiadać na tą automatycznie wygenerowaną wiadomość. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, mozesz rozpocząć kolejną sesję czata na stronie http://h20179.www2.hp.com/ipgemea/pl/caller/chat.asp, lub wybrać inną formę wsparcia technicznego HP ze strony http://www.hp.com/go/assistance. Początek Zapisu Czata -------------------------------------------------------------- Leszek Serdecznie witamy na Czacie HP. Nazywam się Leszek. JA witam Leszek W czym mogę pomóc? JA mam problem z urządzeniem OJ 4255 JA nie mogę włączyć funkcji identyfikacji rozmówcy JA niemam poprostu tej funkcji w menu urządzenia Leszek Proszę Pana ta funkcja nie będzie działać, jest seryjnie zablokowana. JA to proszę mi powiedzieć jak ją nieseryjnie odblokować ! JA jest opisana w instrukcji i potrzebuję z niej korzystać Leszek Proszę Pana to nie jest wina urządzenia tylko telekonunikacji. JA nadmieniam, iż mam tą opcję uruchomioną u swojego dostawcy usług telefonicznych JA i na innym aparacie działa Leszek Nie ma takiej mozliwości, jest to zablokowane z poziomu biosu. JA to proszę mi powiedzieć jak ją włączyć lub dostać się do biosu Leszek Ta opcja jest nie do odblokowania, ze wzgledu na opcje regionalne, w innym kraju byłoby to możliwe w Polsce nie jest. JA kupiłem to urządzenie głównie dlatego iż z informacji wynikało, że tą funkcję posiada Leszek Posiada, ale nie można z niej korzystać na terenie Polski. JA nierozumiem dlaczego ?? JA przecież ta funkcja jest w Polsce dostępna Leszek Nie na naszych łaczach. JA ok dziękuję poradzę sobie z tym przez punkt sprzedaży gdyż widzę że z PANEM niewiele zdziałam JA dobranoc Leszek Dobranoc, miłego wieczoru. -------------------------------------------------------------- Koniec Zapisu Czata "" - zmienione zostało tylko moje imię i nazwisko na "JA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 spoko, konkretna rada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 niezły lolek z tego gościa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 dziala ale nie dziala - dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Najgorsze jest to: "w innym kraju byłoby to możliwe w Polsce nie jest." gość mnie rozwalił na cząsteczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Dajcie chlopu spokoj, czemu on winien, ze jego firma leci w kulki... :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) ajgon napisał(a): Dajcie chlopu spokoj, czemu on winien, ze jego firma leci w kulki... :mellow: 1587264[/snapback] Nie, jest po prostu zle poinformowany (lub niedoinformowany) i chcial sie klienta pozbyc. Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...