piko000 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 No to podkrecalem mojego geforca 6200 programem rivia tuner (ten najnowszy) http://www.tuning-pc.pl/modyfikacje/mod6200/ z tej instrukcji po tej zmianie w grach obraz dziwnie sie robi przezroczysty :/ np. przez budynek widac albo obraz dziwnie miga, wczesniej (przed podkreceniem) tak nie byl mozna to jakos "odwrocic" albo czy reinstal windy pomoze ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 trafiles na niemodowalna wersje. poprostu musisz na nowo zablokowac potoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) mozesz mi podac khym khym "instukcje" wiesz troche sie boje :rolleyes: (lol :lol: ) nie zartuje, wystarczy zrobic dokladnie na odwrot jak w instrukcji :) Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez piko000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 zrob tak samo jak odblokowywales potoki (przez riva tuner), tylko tym razem odchaczaj strzaleczki ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 sory ze trzeci post z rzedu ale ... zrobilem formata i dalej nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 edytuj posty, a nie pisz 3 z rzedu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no kurcze chcialem poedytowac, po usuwac zbedne i klops skasowalem :( no ale przynajmiej nie ma 3 pod rzad :) i nikt nie wie co to moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papux Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nie zawsze trzeba blokować wszystkie potoki spowrotem. poprubować po jednym, może tylko jeden z odblokowanych jest walnięty a lepsze jeden niż nic. No ale jak ty robisz formata na grafe to pewnie nie rozumiesz co napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 he he no wlasnie nie wiem, wytlumacz mi jasniej. A teraz tak, wlozylem stara karte i w tych grach wszystko bylo ok. nic nie znikalo, teraz chcialem wlozyc nowa i gdy ma sie juz logowac do windowsa monitor wylacza sie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...