Oli20053 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, niestety znowu problemik bo nie moge znalezc sterow do monitora. Oryginalnych nie posiadam poniewaz monitor kupilem uzywany za grosze i tu reklama - jakosc obrazu REWELACJA jaki cala reszta Jesli szukacie CRT to polecam z czystym sumieniem jak sie wam jeszcze uda go gdzis kupic-allegro :) ale gdzie te stery? Jesli ktos z was posiada oryginalna plytke ze sterami do 765mb to chetnie odkupie pozdo :rolleyes: Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Leniwiec Pospolitus :P http://www.samsung.com/pl/support/products...load/index.aspx Win95_drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) tak wiem widzialem i przerabialem i jest oczywiscie mozliwosc wyboru z menu mojego modelu jest mozliwe ale pozniej w momencie instalacji i wyboru model moj nie wystepuje ? jak to mozliwe :unsure: Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Niemożliwe.... chyba że coś źle instalujesz ;) http://partner.optimus.pl/sterowniki/Stero...tory/index.html Te sterowniki do których poprzednio dałem link są do kilku modeli, problemów z nimi raczej nie było. Na stronie Optimusa masz (chyba?) to samo, sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 niestety w philipsach znalazlem stery do mojego starego monitora a samsunga 765mb nie widze :( chyba cos mam z gałkami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Spoko, przecież pisałem że "są do kilku modeli". Weź te dla serii 7xx (SAM2) i dodatkowe infy (poniżej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...