Raf1974 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mam neostradę, interesuje mnie adres ip w danej chwili , gdzie to mogę znaleźć no i ping Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 IP masz w ikonce połączenia -> szczegóły Nie rozumiem o co chodzi z pingiem. Jesli chcesz zprawdzić ping do samego siebie to zapewniam że będzie on bardzo mały :D Ping do innych ip możesz sprawdzić pisząc w Uruchom "ping 1.1.1.1" gdzie 1.1.1.1 wpisujesz adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Uruchom> napisz cmd > napisz ping adres przyklad: ping www.pifpaf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Start --> Uruchom --> CMD * ipconfig * ipconfig /all * netstat * www.google.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 www.whatismyip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Możesz wpisać także "ping -t www.wp.pl" aby komenda cały czas bez przerwy pingowała jakiś tam adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Tylko po co? ;] Generalnie zasadę ping'a można opisać jako czas potrzebny na przesłanie pakietu z jednego miejsca do drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...