sienias Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Hej, mam problem, a mianowicie nie mogę zainstalować nowych detonatorów do grafiki. Ściągnąłem najnowsze ze strony nvidii ale podczas instalacji pojawia się komunikat że sterowniki nie pasują do sprzętu. Czy może do laptopowych grafik są jakieś inne sterowniki?? Jeśli takto skąd je ściągnąć?? Mam laptopa od jakichś 2 tygoni i jeszcze się zapoznaję z tego typu sprzętem także wybaczcie mi jeśli to jest prosty problem, ale ja serio nie wiem o co w tym chodzi. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. ciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienias Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 tylu fachmanów i nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wiem, ale nie powiem :P Nie piszesz jaki laptop, ani pod jaki system mają być sterowniki. Na takie pytanie NIE DA się odpowiedzieć. Chociaż ... sprawdź na www.wrozka.pl tam maja lepszych fachowców. (sterowniki dostarcza producent laptopa, są na CD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 NIe zebym cos mówil, ale "nowe" detonatory mają coś ponad 2 lata., bo wtedy wyszla ostatnia ich wersja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienias Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no ok, mój błąd. Mam acera aspire 1522LMi. Wiem, że sterowniki są na płytkach, ale chodzi mi o to, czy jest jakaś nowsza wersja, czy pasuję sterowniki ściągnięte ze strony nvidii 77.72 a system mam xp home. To jak, da się coś podziałać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 W 7.7.7.2 nie ma obsługi tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienias Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a w jakim może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 http://www.idg.pl/forum/thread.asp?ForumID...ID=11890&page=1 http://www.laptopvideo2go.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...