Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ok! Zrobilem przed chwila pierwszego moda mojego towera ;) Po prostu do jednej zaslepki 5,26 cala walnalem trzy diodki;) WOW no nie;) ale mam odnosnie tego pytanko: czy moge jakos siakos tak zrobic zeby one mrugaly w rytm muzyki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 a do czego je narazei podlaczyles ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 w winampie jest plugin do mrugania diod na klawiaturze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 do czerwonego i zoltego kabla na wtyczce MOLEX- czyli tej od cdrom, spawarki i HDD :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 w winampie jest plugin do mrugania diod na klawiaturze SZNUREK plizzzzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 do zdjecia?? nie mam ;) GRZESIO ty jestes na tym swoim malym zdjeciu? jestes ze szczecina a ja z Bań. to 50 km od ciebie;) narysuje i walne na TWEAK.PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ja se bede montowal podświetlenie na diodach led niebieskich 10mm a troche ich mam :) , do tego jakiś niebieskawy lcd i cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 do czerwonego i zoltego kabla na wtyczce MOLEX- czyli tej od cdrom, spawarki i HDD :Dhehe spox, co do diod z muzyka to dlugo probowalem ale mi nie wychodzilo da sie zrobic zeby dioda swiecila ale jak ja podlaczysz zamiast ajkiegos glosnika (slaby efekt), natomiast zeby podlaczyc wiecej diod i zeby one jakos dobrze swiecily to trzeba jakis uklad... Bardzo jestem ciekawy wypowiedzi innych... moze komus sie udalo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 do zdjecia?? nie mam ;) GRZESIO ty jestes na tym swoim malym zdjeciu? jestes ze szczecina a ja z Bań. to 50 km od ciebie;) narysuje i walne na TWEAK.PLTo ja :) A sznurka chcialem do plugina co mruga klawiaturka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 szukam go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ja jush mam: http://www.winamptools.republika.pl/visual...on/keyboard.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 a gdyby tak podpiac ktorys z tych dwoch kabelkow od diodek ( + - ) do odpowiedniego kabelka w klawikordzie? tylko do ktorego????? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Enjoy: http://membres.lycos.fr/bmbros/ plugin do mrugania diodkami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 http://www.twistedmods.com/modules.php?nam...rtid=184&page=5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 no ok dizeki z apomoc ale mi chodzi ktorymi kabelkami sa przesylane sygnaly do Num Locka Capsa i Scroolala na klawiszach?moze jakby cos do tego podpiac ... moze cos z tych wzorow: http://winrobi.online.fr/connector/userinp...eyboardpc6.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Raczej w kablu nieznajdziesz tych przewodów, puść oddzielne kable od diodek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Raczej w kablu nieznajdziesz tych przewodów, puść oddzielne kable od diodek :Dhehe, jakby mu sie udalo czy diody nie beda slabiej swieci ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...