fushigi87 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jade dzisiaj na zakupy i kupuje sobie w koncu jakiegos "nowego" kompika wiem juz ze na 100% plyta bedzie abitem nf-7 s rev. 2 tylko moje watpliwosci budzi ktore chlodzenie z pentagramow mi sie zmiesci... mam po pierwsze dosyc mala obudowe ktora ulegnie zmianie na 100% ale dopiero za jakies pol roku...i naprzeciw procesora jest zasilacz :cry: :cry: :cry: a druga z przeszkod to niebieski zalmanek ktorego po przejrzeniu tego forum mam zamiar od razu kupic bo nie chce zeby mi cos zaczelo wyc po kilku dniach ;) no i teraz ktorego pentagrama kupic? zastanawiam sie nad wersja 100+ miedziana no ale boje sie ze bedzie za duza...chociaz najchetniej bralbym 120+ ale mam chyba 99,9% ze mi nie wejdzie...poprawcie mnie jesli sie myle....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nivek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jade dzisiaj na zakupy i kupuje sobie w koncu jakiegos "nowego" kompika wiem juz ze na 100% plyta bedzie abitem nf-7 s rev. 2 tylko moje watpliwosci budzi ktore chlodzenie z pentagramow mi sie zmiesci... mam po pierwsze dosyc mala obudowe ktora ulegnie zmianie na 100% ale dopiero za jakies pol roku...i naprzeciw procesora jest zasilacz :cry: :cry: :cry: a druga z przeszkod to niebieski zalmanek ktorego po przejrzeniu tego forum mam zamiar od razu kupic bo nie chce zeby mi cos zaczelo wyc po kilku dniach ;) no i teraz ktorego pentagrama kupic? zastanawiam sie nad wersja 100+ miedziana no ale boje sie ze bedzie za duza...chociaz najchetniej bralbym 120+ ale mam chyba 99,9% ze mi nie wejdzie...poprawcie mnie jesli sie myle....:) 1587508[/snapback] No wiec 100 Ci sie nei zmiesci a jezeli chcesz tego zalmana to bedziesz go musial spilowac bo tez Ci sie nei zmieci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 kupiłem setkę z plusem...powalczyłem nieco z zalmanem i wszystko mieści sie na styk do mojej obudowy :D:D:D temat juz nieaktualny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...