Gość robot Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 glosno o tym filmiku , w tv mowili , gdzies kiedys nawet linka widzialem , jak ktos ma to moglby porzucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 twórce tego filmiku za jaja bym powiesił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 http://www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html B) dj adolf von bauren :lol: <_< :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak ja lubie ten rodzaj muzyki... tylko oni moga takie cos wymyslic. Pigula pod naplet, pod powieke i jazdajazdajazdajazda.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zdanie nt tego "dzieła" mam identyczne jak Gucio No ale coz zrobic, wlasnie przez takich idiotow jak tworca tego filmiku muzyka elektroniczna jest kojarzona tak, a nie inaczej. Wystarczy spojrzec na opinie chociazby ath, ktora mowi wszystko na ten temat. Chociaz nie ma pojecia o tej muzyce (tak przypuszczam) ale wlasnie na podstawie takich tłumanów nie trudno sobie wyrobic zla opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak ja lubie ten rodzaj muzyki... tylko oni moga takie cos wymyslic. Pigula pod naplet, pod powieke i jazdajazdajazdajazda.... ;] 1587646[/snapback] Sprawdzałeś na sobie ;> ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak ja lubie ten rodzaj muzyki... tylko oni moga takie cos wymyslic. Pigula pod naplet, pod powieke i jazdajazdajazdajazda.... ;] 1587646[/snapback] po pierwsze nie oni tylko wymyślił to jeden człowiek nie powiązany w żaden sposób z organizatorami imprezy mogę Ci coś takiego zrobić w 15 minut z napisem tweak.pl - czy wtedy cały tweak będzie be, choć zrobi to pojedyńcza jednostka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 thx kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 http://wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wid,7744...86.429&ticaid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zdanie nt tego "dzieła" mam identyczne jak Gucio No ale coz zrobic, wlasnie przez takich idiotow jak tworca tego filmiku muzyka elektroniczna jest kojarzona tak, a nie inaczej. Wystarczy spojrzec na opinie chociazby ath, ktora mowi wszystko na ten temat. Chociaz nie ma pojecia o tej muzyce (tak przypuszczam) ale wlasnie na podstawie takich tłumanów nie trudno sobie wyrobic zla opinie. Sama jestes tłuman, cokolwiek to znaczy... Sprawdzałeś na sobie ;> ? ;) Nie chadzam na taki dzamprezy. ;] po pierwsze nie oni tylko wymyślił to jeden człowiek nie powiązany w żaden sposób z organizatorami imprezy mogę Ci coś takiego zrobić w 15 minut z napisem tweak.pl - czy wtedy cały tweak będzie be, choć zrobi to pojedyńcza jednostka? Widze, ze koalicja muzyki techno/trance stanela w obronie. ;] Nic do muzy nie mam, kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje... Najbardziej zabolalo, ze sprawa dotyczny Polski i tego co sie kiedys dzialo, a to juz jest mniej smieszne. Wiedzialem, ze holendrzy sa poj... , ale nie myslalem, ze do tego stopnia. Gdyby ta cala prezentacja dotyczyla ich panstwa olal bym to i utwierdzil sie tylko w przekonaniu, ze sa tak poj... jak myslalem. ;] Ale uderzaja w tak czuly punkt i to w taki sposob, nie majac do tego zadnych podstaw. Wlasnie miedzy innymi dzieki takim akcja duzo os. ma takie podejscie jak ja (tak jak juz napisal ktos wyzej). Slowo trance/techno kojazy mi sie ze slowem 'pigula'. To co mozna spotkac w klubach (warszawskich) mowi samo za siebie, wiec dlatego mam takie zdanie a nie inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 na przyszłośc odpowiedni topic IMO do takich pytan : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=43438 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Link: Go steal your own bandwitch :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Sama jestes tłuman, cokolwiek to znaczy...Nieiwme czy mnie dobrze zrozumaiels, ale mialem na mysli tworce tego tematu, a nie Ciebei, wiec przemysl zanim cos napiszesz. Z mojej strony EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wystarczy spojrzec na opinie chociazby ath, ktora mowi wszystko na ten temat. Chociaz nie ma pojecia o tej muzyce (tak przypuszczam) ale wlasnie na podstawie takich tłumanów nie trudno sobie wyrobic zla opinie. Kazdy ci chyba powie, ze z tych 2ch zdan wynika, ze nazywasz mnie tumanem... Moze zle sie wyraziles, jesli tak to oczyszczam cie. ;] A wiec peace. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/005774.html w niusie jest "hier" IMO nie ma co przesadzac,, troche w tym sporo braku smaku ale smak nie jest wtmagany,,, ot co... ja sie nie czuje obrazony... uwazam ze filmik jest smieszny, tylko temat taki ze troche razi... gdyby na fotkach byly podsuszone dzieci z afryki pewnie bylo by to uwazane za niemaczny ale lajt.. tymczasem wielie wydazenie medialne,, ogladaliscie niusa z polsatu ?? prosze,, tak sie robi z igly widly,, wydazenie stalo sie medialne najwieksza brechta z polsatu - jesli to zeczywiscie tylko twor pojedynczego czlowieka od ktorego odcinaja sie organizatorzy imprezy to pdam na kolana przed ich kunsztem dziennikarskim,,, czy tylko mi sie wydaje ze polsat w tej sytuacji oczernil impreze/organizatorow ?? :-) Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) najwieksza brechta z polsatu - jesli to zeczywiscie tylko twor pojedynczego czlowieka od ktorego odcinaja sie organizatorzy imprezy to pdam na kolana przed ich kunsztem dziennikarskim,,, czy tylko mi sie wydaje ze polsat w tej sytuacji oczernil impreze/organizatorow ?? :-) 1588357[/snapback] tak dzisiaj przeczytałem w gazecie [; podobno organizatorzy potępili twórce, a sam twórca wyraża skruchę co do fanboya techno ze mnie - owszem, słucham, ale nie techno tylko trance, ale nie znam w Polsce miejsca w którym można by spokojnie posłuchać tego typu muzyki - same dresy, dj pomyłki, gwizdki i jeden wielki śmiech nie zmienia to faktu, że o ile potępiam ten filmik, bo autor wykazał się naprawdę głupotą, o tyle nie lubię być wrzucany do jednego worka - to tak jakbym powiedział, że wszyscy z długimi włosami i czarnymi koszulami to ćpuny i pedały - bo widziałem jednego na dworcu w katowicach... nie tędy droga Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jesli do mnie pijesz, to nie chcialem nikogo urazic moimi refleksjami. Poprostu zyje w 100licy, gdzie to zjawisko jest najbardziej widoczne. Oczywiscie nie mozna powiedziec, ze jak jeden zle robi to kazdy jest taki sam. Nie lubie poprostu typow, ktorzy ida na disco nacpaja sie (pigula pod naplet ;] ), malo co z tego powodu zawalu nie dostana, bo inaczej nie wyobrazaja sobie zabawy. Szukaja coraz to nowych wrazen i w koncu wpadaja na genialne pomysly jak ten z hałsszwic... wszystko to, zeby wzbudzic sensacje i poklask wsrod swoich kolegow zjebow, swiadomie przekraczajac pewne granice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nie lubie poprostu typow, ktorzy ida na disco nacpaja sie (pigula pod naplet ;] ), malo co z tego powodu zawalu nie dostana, bo inaczej nie wyobrazaja sobie zabawy. Szukaja coraz to nowych wrazen i w koncu wpadaja na genialne pomysly jak ten z hałsszwic... wszystko to, zeby wzbudzic sensacje i poklask wsrod swoich kolegow zjebow, swiadomie przekraczajac pewne granice. 1588717[/snapback] zgadzam sie w pełni i też nie lubie dresików i oszołomów B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...