Nivek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mam: AMD Athlon XP-M Barton 2500@3400 (12x200) [Pentagram Freezone QVC-100 Cu] || Abit NF7 v2.0 || Gainward GeForce 6600GT || GeiL 512MB DDR400 || Seagate 40GB || Teac 40x || Tagan 380W || Win XP pro & Slackware 10.1 i w 3dmarku 03 mialem 4314 a w = || = 05 mialem 2486 moim zdaniem sa to bardzxo slabe wyniki czy to przez dysk ? mam starego seagate 40gb 5400obr\min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 raczej nie przez dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wyniki powinny być dwa razy wyższe, ale trudno powiedzieć co tak spowalnia ten sprzęt. Dla mnie sytuacja jest co najmniej dziwna..... Jakie masz stery do grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) sprawdz czy masz włączone AA i AF, moze to cos da napisz czy gry chodzą ci tak tragicznie jak te marki Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nivek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 mam najnowsze stery 77.72 a co do gier ? hmmm grlame nfsu2 i gta VC no i jakso chodzi ;] AA AF ? ;-) mozna po polsku ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zobacz w sterownikach grafy, w zakładce wydajność i jakość czy masz włączone wygładanie obrazu (AA) i filtr anizotropowy (AF). Jeśli tak to wyłącz lub ustaw "pod kontrolą aplikacji". To tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 1) nie ten dzial. pozatym masz temat o karcie temat o 6600gt 2) tak trudno wejsc na orb'a i na wlasna reke porownac swoje wyniki z innymi na podobnej platformie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a zainstalowales wszystkie sterowniki po ostatnim formacie??? do plyty glownej itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a może vsync w sterach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 1) nie ten dzial. pozatym masz temat o karcie 1588891[/snapback] Maaaaarudzisz. Dział wcalenie zły, bo to jest nietylko o karcie graficznej, zgodnie z pierwszym postem temat mogłby byc w dziale o dyskach twardych, a co do 2 punktu to czyautor pytał sie Ciebie czy ten wynik jest dobry dla takiej klarty? NIE! Sam wie ze jest za mały, ale nie wie dlaczego - tego na ORBie nie znajdzie chyba, albo mnie oswiec! Dzizys czy niektorzy nie moga troche przystopowac :/ juz przesada czasami a co do tematu to zobacz jak AA i AF (anonimowy alkoholik i anonimowy forumowicz :D ), po za tym poinstaluj wszystkie sterowniki najnowsze ze stron producentow. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlOsZ4Rd Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 napewno winy nie ponosi tutaj dysk,ja tesz mam 5400 obr/min na moim gf6600 gdzie pokrecilem tylko rdzen do 450mhz uzyskalem 6000 pkt w 3dmark2003.wiec przyczyny musisz szukac gdzie indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...