Torwald Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Blachy wyginam sam, dlatego mod mi sie tak ciagnie (nie liczac trwajacej ciagle przeprowadzki... ;]). W necie jest sporo firm sprzedajacych plexe w dowolnych grubosciach i rozmiarach :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mod utknal w miejscu z dwoch powodow: 1. Nie mam patentu jak przerobic dolna czesc fron panelu w chiefie (drzwiczki beda pokryte jednolitym kawalkiem alu), bokow i tego co wystaje nad drzwiczkami... 2.Nie moge znalezc dobrego kleju ktorym moglbym to poskladac zusamen do kupy... Testowany klej montazowy nie zdal egzaminu, przynajmniej jesli chodzi o mniejsze powierzchnie. Potrzebny mi klej ktory silnie wiaze i tworzy twarda spoine. Od razu mowie ze Poxipole i inne wynalazki odpadaja ze wzgl. na stosunek sena/ilosc - zanim bym to posklejal to poszedlbym z torbami ;] Jesli ktos mi pomoze ruszyc To z miejsca, to bede wdzieczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Proponuję udać się do mistrza co wkleja szyby do aut. Oni używają fajnych klei. Raz miałem taki czarny, nazwy nie pamiętam. Z konsystencji podobny do silikonu który jak złapał listwy przy samochodzie t później jak potrzebowałęm jedną ściągnąc to się połamała. Klej masakra, jest pakowany w takie tuby na pistolet dokłądnie jak silikon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dzieki za info, moze dzisiaj podjade do jakiegos warsztatu... Btw. myslicie ze Osmiorniczka dalaby rade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dzieki za info, moze dzisiaj podjade do jakiegos warsztatu... Btw. myslicie ze Osmiorniczka dalaby rade ? 1622467[/snapback] Torwald wiesz jak to jest..."jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego". Te wszystkie Ośmiorniczki, Patexy to wszystko półśrodki. Propozycja KosiMazaki jest chyba najlepsza. Warto, bo oni stosuja konkretny klej (kleje) a nie "do wszystkiego". Sam od nich brałem kiedyś....bez problemu dadzą Tobie końcówki kleju...tego co już nie da sie wycisnąć....przecinasz tubke...i masz tego sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Za pozno, uzylem "glowonoga" ;] Mysle ze powinno wytrzymac, jutro bede cial przyklejone alu, to sie okaze... Mam zamiar dorobic sobie jeszcze fanbus'a, ale zastanawiam sie czy nie latwiej bedzie kupic jakiegos zalmana... Jakby nie bylo, pewnie w weekend pokaze foty praktycznie skonczonej budy, ale gwarancji nie daje - nie mam dostepu do netu, do odwolania (pozdro dla Tepsy...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...