e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Co sądzicie o tej paście? Jeżeli dobrze umiem czytać to jest robiona na srebrze. Jest jej 1.5g w tubce i mam nią P4 wysmarowanego. Opłaca się kupić za 25-30zł Artic Silver'a II-III ? Oznaczenie tej pasty to TTG-S104. Może ma ktoś linka do testów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Co sądzicie o tej paście? Jeżeli dobrze umiem czytać to jest robiona na srebrze. Jest jej 1.5g w tubce i mam nią P4 wysmarowanego. Opłaca się kupić za 25-30zł Artic Silver'a II-III ? Oznaczenie tej pasty to TTG-S104. Może ma ktoś linka do testów? sam awego czsu chcialem kupic paste na srebrze ale u mnie w sklapeach byly jak juz to same Titany a kumpel pracuyjacy w sklepie powiedzial ze "Titan jak na swoja cene jest dobry" a ze byl tani wiec go olalem i zamowilem AS III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Słaba ! Ona ma ok 15% srebra 8O :roll: Dodaja ja za darmoche do coolerow TITAN :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 8) Ja proca mam posmarowanego Artic Silver'a II ale teraz bym kupił Artic Silver'a III :lol: :lol: pryz normalnych pastach zauwazyłem że Artic Silver'a II dala mi od 3 do 4 stopni przewagi a to jest duzo szczegulnie jak chcesz hard o/c :lol: :lol: :lol: :lol: a 30 zł to nie majatek :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 no najlepsza to jest pasta z polprzewodnikow np. wyjeta z jakiejejs elektronicznej czesci. Ostatnio sobie taka wybubalem chyba z jakiegos tranzystora jest LUX a co najwazniejsze nie jest taka gesta jak titan nie przewodzi produ i nie brudzi tak jak titan :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 8) o testy Artic Silver'a II- III były na jakiś zagranicznym servisie Artic Silver'a III wysżła lepiej niż Artic Silver'a II ale o taki przyzwojowy pici włos :lol: :lol: ałe zawsze to coś :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Pasta Titana zawiera 10% srebra ,Artic Silver 7-8 x tyle ,chyba wiadomo co będzie lepsze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Słaba ! Ona ma ok 15% srebra 8O :roll: Dodaja ja za darmoche do coolerow TITAN :lol: Czyli malutko. I faktycznie dostałem ją za darmo razem z poprzednim TITAN'kiem do AMD XP (swoją drogą super ten wiatrak był ja na swoje pieniądze). Czyli wyrok padł na AS III ? Wiecie może gdzie ją można w W-wie dostać? W PCcooler.com.pl są tylko jakieś Silpoxy. PS. Niespodzianka. Dlaczego gorszy AS II kosztuje 36zł, a lepszy, nowszy AS III kosztuje 29zł na 4max.com.pl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 ASII ma wieksza zawartosc srebra chyba, a w ASIII srebro jest czystsze. i wcale nie zawsze ASIII jest lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Tak, roznice sa raczej marginalne, dlatego wg mnie nalezy brac co tansze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/97-14 tu masz test. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...