Skocz do zawartości
e!Gr00bY

Pasta Silver Grease by Titan

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o tej paście? Jeżeli dobrze umiem czytać to jest robiona na srebrze. Jest jej 1.5g w tubce i mam nią P4 wysmarowanego. Opłaca się kupić za 25-30zł Artic Silver'a II-III ? Oznaczenie tej pasty to TTG-S104. Może ma ktoś linka do testów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Co sądzicie o tej paście? Jeżeli dobrze umiem czytać to jest robiona na srebrze. Jest jej 1.5g w tubce i mam nią P4 wysmarowanego. Opłaca się kupić za 25-30zł Artic Silver'a II-III ? Oznaczenie tej pasty to TTG-S104. Może ma ktoś linka do testów?

sam awego czsu chcialem kupic paste na srebrze ale u mnie w sklapeach byly jak juz to same Titany a kumpel pracuyjacy w sklepie powiedzial ze "Titan jak na swoja cene jest dobry" a ze byl tani wiec go olalem i zamowilem AS III

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) Ja proca mam posmarowanego Artic Silver'a II ale teraz bym kupił

Artic Silver'a III :lol: :lol: pryz normalnych pastach zauwazyłem że

Artic Silver'a II dala mi od 3 do 4 stopni przewagi a to jest duzo szczegulnie jak chcesz hard o/c :lol: :lol: :lol: :lol: a 30 zł to nie majatek :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no najlepsza to jest pasta z polprzewodnikow np. wyjeta z jakiejejs elektronicznej czesci. Ostatnio sobie taka wybubalem chyba z jakiegos tranzystora jest LUX a co najwazniejsze nie jest taka gesta jak titan nie przewodzi produ i nie brudzi tak jak titan :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słaba !

Ona ma ok 15% srebra  8O   :roll:  

Dodaja ja za darmoche do coolerow TITAN  :lol:

Czyli malutko. I faktycznie dostałem ją za darmo razem z poprzednim TITAN'kiem do AMD XP (swoją drogą super ten wiatrak był ja na swoje pieniądze).

Czyli wyrok padł na AS III ? Wiecie może gdzie ją można w W-wie dostać?

W PCcooler.com.pl są tylko jakieś Silpoxy.

PS. Niespodzianka. Dlaczego gorszy AS II kosztuje 36zł, a lepszy, nowszy AS III kosztuje 29zł na 4max.com.pl ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...