madkiw Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam Mam taką sytuację mam venice 3000+ puszczonego na 9x312 czyli niejakie 2800Mhz przy napieciu cos kolo 1,47V(piszę z pamięci bo nie pamiętam a komp w domu) i ni chusteczki nie mogę więcej wyciągnać.Nie pomaga ani zwiększanie napięcia ,obniżanie HT,div,alphy.Czy możliwe jest że to wina pamieci ?Bo mam jakieś dziwne wynalazki na kościach infineona do tego jedna 333 druga 400 :lol: (i tak cud że to chodzi :wink: )Czy może ten procesor po prostu więcej nie może ?bo dam cokolwiek powyżej 315 i się zaczyna wida sypać Pozdrawiam Płyta to DFi Nf4 Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez madkiw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zmień dzielnik na nizszy i zobaczysz czy to pamieci czy nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...