RadeX Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) od dawna chcialem sobie cos "strzelic" na scianie, mial byc to tygrys ale znalazlem takiego fajnego lwa-tatuaza ;] wszystko bedzie malowane jasnym/ciemnym brazowym zeby komponowalo sie ze sciana dzis wydrukowalem i wycialem szablon :] wszystko ma okolo 110cm wysokosci Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 i w jakim celu to powstalo ? mysle, ze nie masz niebieskich licznikow w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 A Wg. mnie będzie wygladac fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 i w jakim celu to powstalo ? mysle, ze nie masz niebieskich licznikow w domu 1587973[/snapback] a co? ty juz masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 fajny pomysl ale ten lew jakis dziwny :D co on ma jakis kiel zamiast oka :| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 widocznie oko jest przymruzone w grymasie ;] przeciez nie zrobie okraglego oka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 No fajne, ale widziałem u kumpla na ścianie komiks (akurat kaczora donalda chyba) i spoko to wyglądało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 A ten "wizerunek" jest ci w jakis sposob "bliski" ? :) Bo poniekad dziwna jest fascynacja zebistymi pyskami u ludzi - powszechnie uwazane jest to za "fajne". Imho lepsze byloby cos z podtekstem ideologicznym, np twoj dawny avatar zrobiony technika wlasnie takiego tribala. Tak zeby ktos zatrzymujacy sie w pokoju i pytajacy o to mogl uslyszec jakas historie, a nie: "No to taki fajny tygrysek" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) chodzi Ci o avatar offspringa zapewne lew spodobal mi sie i juz :] a jak sie znudzi zawsze mozna kupic puszke farby i zamalowac sciane takze problemu nie ma ot taka zachcianka :) edit: kontury zrobione, jutro rano malowanie :> Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Pomysł nardzo mi sie podoba, az sam chciałbym sobie cos takiego zrobic, bo w sumie wykonienie nie takie trudne a jak cieszy. Zwłaszcza jak sie ma jakis fajny wzór. Czekam na fote jak to wyjdzei na scianie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Czym to będziesz tak precyzyjnie malował? Foliopisem? To trochę ci ich zejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) A ten "wizerunek" jest ci w jakis sposob "bliski" ? :) Bo poniekad dziwna jest fascynacja zebistymi pyskami u ludzi - powszechnie uwazane jest to za "fajne". Imho lepsze byloby cos z podtekstem ideologicznym, np twoj dawny avatar zrobiony technika wlasnie takiego tribala. Tak zeby ktos zatrzymujacy sie w pokoju i pytajacy o to mogl uslyszec jakas historie, a nie: "No to taki fajny tygrysek" :wink: 1588204[/snapback] zgadzam sie z aerialem ... tak troche bez sera robic cos bo jest ql.. milo zeby mialo jakis przekaz ja moge sie pochwalic jak za mlodu (pewnie z 8klasa podstawówki) machnelem sobie drzwi w moim pokoju .. wtedy mialem pokoj cayl wylepiony plakatami i plyty cd na scianach swiecily jak lustro .. odkad wyjechalem na studia i pracuje w domu zadko bywam wiec rodzice machneli se pokoj na niebiesko . co widac na zalaczonym zdjeciu .. ale mojego "arcydzieła" na drzwaich nie ruszyli nie ma jak młodzienczy buncik .. przypomina mi to o pozytywnych momentach w życiu ;] Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 :lol: W 8 klasie powiadasz? Niezle :) Swoja droga gdyby tak przyszlo np przyjac ksiedza na koledzie do tego pokoju bo ladnie na niebiesko zrobiony i zamknac dzwi :lol: Ale ideoligicznie trzyma sie wszystko. Mozna byc pewnym ze Chaos sobie pewnego pieknego dnia nie strzeli aniolka na scianie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) ideologicznie ten tygrys pewnie do mnie pasuje, na pewno cos ze zwierzecosci, nieposkromienie, agresywnosc ;] (nie zle pojeta) ale nie przyszlismy tu na zwierzenia :] w kazdym razie mozecie byc pewni ze do mnie pasuje, inaczej bym tego nie robil, ale po prostu chcialem Wam pokazac co robie na scianie. moze komus sie spodoba pomysl i zrobi cos podobnego a zaraz wszamam cos i maluje ;] Iamweasel - bede malowal pedzelkiem ;] //aerial - patrza na av ;] Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 W podstawówce namalowałem na ścianie wielki napis „Illusion” Trochę mi to zajęło. Fotek nie mam. Ale już wyrosłem z malowania na ścianach :P Teraz zbieram znaczki :-) zartuje. Fajny Lew może narysujesz mu jakaś antylopę żeby miał się na coś rzucić :-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) a oto gotowe dzielo :] malowanie zajelo mi jakies 4h teraz nie bede mogl zasnac ;] Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 :lol: W 8 klasie powiadasz? Niezle :) Swoja droga gdyby tak przyszlo np przyjac ksiedza na koledzie do tego pokoju bo ladnie na niebiesko zrobiony i zamknac dzwi :lol: Ale ideoligicznie trzyma sie wszystko. Mozna byc pewnym ze Chaos sobie pewnego pieknego dnia nie strzeli aniolka na scianie :wink: 1588838[/snapback] ja katolik nie jestem i osobiscie kolędy nie przyjmuje .. wychodze wtedy z domu. a moi rodzice zalatwiaja to w swoim pokoju ... majlujac pokoj zostawili to .. tam w drzwaich jest sklejka bo kiedys wybilem (przypadkowo) szybke... jak beda chcieli to se wstawia szybke a ja sklejke zabieram .. a tak na marginesie od strony przedpokoju sa pomalowane na bialo ladnie ;] co do Lwa .. jest spoko .. aczkolwiek on ma cos perspektywicznie chyba zepsute bo jakos tak przekrzywiony ryjek ma ;] nie mniej wyszedl ladnie .. natomiast dziary wole zostawic sobie na plecy ( bo ręce juz zajete :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) chodzi Ci o to ze widac mu pysk w srodku? rzeczywiscie jest lekka perspektywa ale wszystko raczej z nia w porzadku. spojrz na nos ktory tez jest namalowany w lekkiej perspektywie takze wszystko pasuje do siebie Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 hehe... jeszcze tylko to podswietlić... i bedzie git :lol: ewentual;nie może zrobić dziury w ścianie i wstawić plexi.. bedzie widać kuchnie :D osobiście chciałem sobie machnąć na ścianie jakiegoś fraktala... z tym że myślałem o jakiejś formie plakatu.. bo jakby mi nie wyszedłę farbowany fraktal to ściana poszła by do remontu cała :).. mama już dawno krzyzcała żebym wymyślił coś na ściane bo taka pusta stoi :D.. niby jest dwukolorowa z ciemniejszym koloroem niebieskim przedstawiającym funkcją logarytmiczną (taka skocznia narciarska) :) .. więc jeśli znajdę ową farbę.. to nie obrazisz się chyba jeśli zaporzyczę sobie pomysł maolwoania wzorów na ścianie :) respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ofkorz ze nie ;] a pomysl calkiem prosty i dajacy ladne efekty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SATAn_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 qrcze tak mi sie spodobalo,ze odwazer sie poprosic Cie o wyslanie wzoru na majla jesli takowego posiadasz :wink: satan9@op.pl :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigeryjczyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jaka farba to malowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Myśle, że zwykłą jakąś do ścian ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 malowalem zwykłą białą śnieżką (emulsja do scian) 1l + pigment kawowy i odrobina czarnego ale wyszedl siwy takze chyba niepotrzebnie ten kawowy kupilem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) co do Lwa .. jest spoko .. aczkolwiek on ma cos perspektywicznie chyba zepsute bo jakos tak przekrzywiony ryjek ma ;] nie mniej wyszedl ladnie .. natomiast dziary wole zostawic sobie na plecy ( bo ręce juz zajete :P ) 1589388[/snapback] Lew zajefajny, ale ja mam do ciebie lekki OT czy nie bojisz sięze kiedyset tatuaże mogą ci zaszkodzić :blink: Bo to wcale nie jest cool :wink: Edited @Radek BVB Skad masz ten wzór , gdzie moge znaleźć inne <_< Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wzor mam z tatuazy, ktos kiedys dawal linka na tweaku do jakiegos packa mozna te tatuaze znalezc takze na osiolku wpisujac 2000 tatoos czy jakos tak ;] a co do szkodliwosci tatuazy; przeciez nic w tych czasach nie jest nieszkodliwe. ale raz sie zyje ;] choc nie jestem zwolennikiem tatuazy i sam nie posiadam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SATAn_ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 mozna te tatuaze znalezc takze na osiolku wpisujac 2000 tatoos czy jakos tak ;] ed2k://|file|Tatoos.3500.[oslonet.net].rar|80196737|3C9BC395687A6515B203DA0F08ACDA59|/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mam kilka pytan co do malowania. Bo widze że rysowałes kontury na ścianie czym?, i dopiero potem malowałeś. Łatwe to raczej nie jest, ale czy nie mozna malowac w ten sposób, że po wycięciu w kartkach szblonu od razu przystawić do ściany i jechać z malowaniem? Może coś doradzić :blink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 kontury olowkiem zeby potem niczego nie spytolic tylko trzymac sie kontur :] a jak bedziesz malowal od szablonu zawsze moze pojsc cos nie tak, np kartka sie podwinac albo farba scieknac i wtedy bedzie kapa ;] osobiscie wole poswiecic wiecej czasu na przygotowania ale miec pozniej lepsze efekty niz pospieszyc sie i cos zwalic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 kontury olowkiem zeby potem niczego nie spytolic tylko trzymac sie kontur :] a jak bedziesz malowal od szablonu zawsze moze pojsc cos nie tak, np kartka sie podwinac albo farba scieknac i wtedy bedzie kapa ;] osobiscie wole poswiecic wiecej czasu na przygotowania ale miec pozniej lepsze efekty niz pospieszyc sie i cos zwalic ;] 1592740[/snapback] No tez prawda, tez tak zrobie najpierw kontury ołówkiem, a potem pędzlem (musi być jakiś odpowiedni?). A jak wydrukowałes ten obrazek na papierze? :huh: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...