NeuroPL Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zielu, ale modding czego? nie komputera, wiec nie ten dział :D hehe mi to naprawde rybka gdzie ten temat sie znajdzie :P ale jak tak kazdy bedzie pisal to sie zrobi wielki bajzel :P ale nie mnie to pilnowac, nie moja strona i forum :P ja sobie walnalem sufit na niebiesko, pod sufitem tez niebieski pas a reszta biala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 moze zalozmy na tweaku dzial "dom i ogrod"? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Radek mnie sie podoba...sam bym coś podobnego chciał zrobić ale mam niestety jeszcze tapetę. Btw...coś Pure Metal sie nie rozwija... @ Zielu: Ty mnie jeszcze bardziej zaskoczyłeś...wyszło super @ Neuro: sufit roxx...czekamy na wiecej....jakiś ludziki...coś..."fink abałt it" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielu Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zielu, ale modding czego? nie komputera, wiec nie ten dział :D hehe mi to naprawde rybka gdzie ten temat sie znajdzie :P ale jak tak kazdy bedzie pisal to sie zrobi wielki bajzel :P ale nie mnie to pilnowac, nie moja strona i forum :P ja sobie walnalem sufit na niebiesko, pod sufitem tez niebieski pas a reszta biala :D Malowanie bardzo ładne, ale mam nadzieję, że to dopiero początek moda B) @maclat: nie chodzi tylko o dom i ogród, ale o całą przestrzeń życiową. Modyfikacaj to chęć zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Radek_BVB powiesz mi jak to wydrukowałes? Znalazłem tatuaż, powiększyłem, tylko nie wiem jak wydrukować... zeby to wszystko sie łączyło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A mi sie straszliwie podoba - nie sądziłem, że ktoś wpadnie na taki pomysł. Naprawdę - respect, szcunak i takie tam... Sam muszę sie zabrać za swój pokój, bo miałem kiedys mape na ścianie [świata, nie kobiecego ciała] odkleiłem i tynk poleciał... Ale już się szykuje do moddingu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 no wiec tak jak juz mowilem :] .... nr 1 - wybierasz sobie wzor, wchodzisz do painta w atrybuty i wpisujesz tam jaki wielki chcesz miec rysunek na scianie, przykladowo dlugosc 1metr czyli zaznaczasz centymetry i 100cm wpisujesz. a pozniej zaznaczasz nie "centymetry" tylko piksele i przelicza Ci na piksele. tu wyjdzie 3780 pikseli nr 2 - teraz otwieramy rysunek ktory chcemy w ACDSEE, pozniej enhance i robimy RESIZE. w wysokosci wpisujemy 3780 a drugi parametr sam proporcjonalnie zostanie dobrany nr 3 - pozniej powstaly rysunek zapisujemy jako bitmapa i po prostu drukujemy. drukarka bedzie wypluwac kawalki obrazka (puzzle ;] ) ktore sklejone do kupy dadzą nam szablon nr 4 - sklejamy i wycinamy szablon nr 5 - przykladamy / przyklejamy szablon do sciany tasma malarska i odrysowujemy kontury nr 6 - zdejmujemy szablon (do kosza) i wypelniamy kontury farba :] nr 7 - czekamy az wyschnie i cieszymy oczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Chociaż nie widziałem jeszcze nigdzie moddingu rośliny wątpię abym był pierwszy w tej materii... Przecież nie chodzi oto by być pierwszym, ale żeby zwiększyć swój skill i budować coraz lepsze mody.Nie do końca tak... siedzę sobie nieraz i nagle mam pomysła.. prawda :) - cos nowego i niespotkanego przeze mnie jeszcze.. mijają 2 tygodnie i widzę, że ktos już to prezentuje.. Myślę że gdybym dzis pokazał podświetlonego kaktusa to każdy by przyjął to raczej jako plagiat niż coś nowego... :) rozumisz o co chodzi... podobnie z resztą było gdy wymysliłem sobie "żelowe katody" kiedyś.. włączam tweaka za 2 dni a tam ktoś wymyslił to samo :).. trochę to takie zniechęcające może byc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 @ Neuro: sufit roxx...czekamy na wiecej....jakiś ludziki...coś..."fink abałt it" ;) 1602502[/snapback] Oj to poczekacie :P bo najpierw to chce chiefteca skonczyc ktory aktualnie wyglada tak :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Bardzo fajny pomysl, oryginalny! Zycze jeszcze bardziej oryginalnych pomyslow, ktore inspiruja reszte userow na forum :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 o kurna, nawet fajnie to wygląda.... swego juz dalekiego czasu też malowałem ściany.... ale mi to zajeło jakieś dwa dni ciągłej roboty... (jakby dodał) telfon mi sie prawie rozładował, więc nawet kamery nie włacze ;/ ale potem pokaże coś od siebie.... *tym razem będą to juz troche lepsze fotki ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja ostatnio zrobiłem modding akwarium dla kraba. Było 54l teraz jest 126l, dużo roślin, kamieni, wszystko w bajeranckiej szafce (sam se zrobiłem). Niedługo też będe robił modding pokoju, tylko muszę cały syf z niego wynieść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 sobie... ;) pokaz co stworzyłeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) popisali mi ściane jelenie na mojej 18;stce ;] Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) hehehe, pokaz reszte :] edit: ta sciana bedzie malowana? :D Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no jasne : P ale teraz sie zastanawiam czy tego nie zostawić : P hehehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) ladne tygrysiatko:p szacunken:p moj kumpel ma graffiti na scianie;) Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 gdzie ty widzisz tygrysiatko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) gdzie ty widzisz tygrysiatko? 1605456[/snapback] tu http://i12.photobucket.com/albums/a245/rad...na/IMG_1259.jpg a ty nie widzisz? Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 lwiątko ;] thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 tu 1605534[/snapback] No właśnie nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 lew czy tygrys.... jeden kot :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) [...] swego juz dalekiego czasu też malowałem ściany.... ale mi to zajeło jakieś dwa dni ciągłej roboty... (jakby dodał) [...] popisali mi ściane jelenie na mojej 18;stce ;] 1605341[/snapback] Hmmmm?! To ja robilem... :arrow: http://img274.imageshack.us/img274/3399/zdjcie0012kt9jk.jpg Bez zadnego patrzenia, sam z glowy, a osiol z kompa sciagal... Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kur@ Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A teraz ja chciałbym się pochwalić moim pokojem;) oglądajcie i komentujcie;) jak macie jakieś pytania to walcie śmiało :] Dodam jeszcze że obraz malował sprejami mój kolega z klasy a ja mu pomogalem. Zajęło nam to około 10h. W 2 miejsach umieściłem neony samochodowe 20cm, nie dają one dużego efektu ale zawsze coś:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 @Radek_BVB swietnie wyszlo :D jak juz sie chwalicie to ja tez pokaze cos zrobila moja kobitka w pokoju :P jedna sciana jest troszke inna :) ale efekt podoba mi sie :D Zdjęcia robione K700i wiec niewymagajcie duzo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 fajne fajne :) widze ze jest wiecej zwolennikow modowania sciany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kur@ Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 No to jeszcze jedno zdjecie ukazujace co mam na scianie w pokoju ;) to w koncu tez pewnego rodzaju modowaine :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A ja mam na scianie zdjecia, mapy, i tapete :twisted2: Co do samego pomyslu modowania sciany jeszcze raz podkresle, ze jest bardzo oryginalny, ale trzeba zachowac troche smaku, a nie co popadnie wladowac na sciane :wink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) OOOO fajny temat :D to ja tez się pochwale swoim art workiem ;] Na żywca to robi genialne wrażenie a farba w zależności od pory dnia ma różną barwe ( najlepsza jest o 9 rano :D ) Sory za kiepską jakość ale aparat sux i trzymałem go w powietrzu :/ http://img371.imageshack.us/my.php?image=pic00061fa.jpg http://img371.imageshack.us/my.php?image=pic00072ia.jpg http://img371.imageshack.us/my.php?image=pic00096pn.jpg http://img130.imageshack.us/my.php?image=pic00104mw.jpg http://img130.imageshack.us/my.php?image=pokoj00483pb.jpg http://img130.imageshack.us/my.php?image=pokoj00490xu.jpg A to dla porównania :) http://img325.imageshack.us/my.php?image=2790ny.jpg Oczywiście to nie full kopia ;] Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Radek_BVB: mam pytanie czy masz jakies wieksze doswiadczenie w malowaniu?,znaczy czy wczesniej robiles takie malunki??bo zarabiscie to wyglada i cos takiego planuje zrobic ale troche rece mi chodza :D sciany w prawdzie maluje ale walkiem....a i czy po pedzelku nie znac smug?bo z daleka swietnie to wyglada.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...