ravenclaw Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 No więc chciałbym się dowiedzieć o waszych opiniach na temat LiteOn szczególnie nagrywarki mnie interesują> posiadaczy proszę o opisanie jak się sprzęt zachowuje itp. Ponieważ mam chęć kupić sobie LiteOn 52x24x52x I co o tym sądzicie czy technoligie zastosowane w tych nagrywarach się sprawdzają. Z góry dziękuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mialem przyjemnosc pracowac z kilkoma nagrywarkami tej firmy u kolegow i powiem, ze ten sprzet jest warty swojej ceny. Smialo go mozna porownac do Plextora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 mam Liteon'a 32 chodzi jak zegarek, nagrywareczka super. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 O to fajnie. Czyli dobre to się cieszę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ja mam liteona 24 i dziala dobrze.(bardzo dobrze :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 40125S z biosem od 48125W i pieknie chodzi :) bardzo polecam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ja od paru miesiecy pale na 40125S zadnych problemow - polecam 8) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ja mam LTR 24102B ( 24x) i jest super mam juz ja ponad rok i jestem BARDZO zadowolony... kopjuje wszystko jak leci wszystkie zabezpieczenia..miodzio :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 To ja też dorzucę swoje trzy grosze :D Mam LiteOn 32123S bujnięty na 40125S. Marzenie :D Za 270zł nabyłem boxowaną wersję, zmieniłem biosa i hulaj dusza... Płytki wypala w 3 minuty. Audio ściąga tak szybko, że szczena mi do ziemi opadła. No i obsługa płyt 99min, łamanie SafeDisc 2.x, obsługa Mt.Rainer... Nagrywareczka poezja. Gorąco polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 LiteOn'a ciężko uszkodzić złym flashem ;) można go przywrócić do życia prawie z każdego stanu, i nie robią problemu jak reklamujesz sprzęt, czytałem na zachodnich forach że ludzie wymieniali sobie starsze napędy na nowsze z byle powodu, u nas chyba też by to przeszło, w sierpniu zaniosłem do sklepu mój cdrw i powiedziałem że sprzęcik nie pali płyt idealnie (sam nie wiem co to miałoby znaczyć) i wymienili mi na nówkę bez sprawdzania niczego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 lite-on wypali wszystko wszystkim... 8) mój LITE-ON 48x12x48 (LTR-48125W) to niezłe cacuszko, dałem za wersję OEM 299zł, nie zniszczył mi od początku żadnej płytki... mimo tego, że ja sie na początku za dobrze w nagrywaniu nie oriętowałem, z czasem coraz bardziej się ciesze z tego zakupu... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 swietny sprzet za przyzwoita cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mój Lite-on 40/12/48 jeest spoxik. Wypala szybko i dzielnie :D. No i nie byl zbyt drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 zwyciestwo cena/jakosc :P yamaha to to nie jest, ale jest sooper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Reasumująć Lite-On robi jedne z (naj?)lepszych nagrywarek na rynku :D (a moj qmpel wczoraj qpil LG ehh idioten. No ale on sie nawet mnie nie sluchal (facetki od infy hyhyhy ;P )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Ej a mi facet na giełdzie mówił że LiteON są świetne pod względem łamacia zabezpieczeń(safedisk 2.x i inne) natomiast markowe Plextory, YAmahy nie radzą sobie z zabezpieczeniami. Reasumująć teraz bym brał LiteOn chyba że taka Yamaha poradzi sobie z SAFEDISK 2.x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 tez bardzo chwale sobie LiteOn'a... nie ma niczego do czego moznaby sie przyczepic.. polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 To spoko!! kupuje tego LiteOn'a 52x/24x/52x albo 48x/12x/48x tylko mam pytanie czy jak nie kupie 52x a kupie 48x to sie oplaca chociaz ma 12x RW czy to mi wystarczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 To spoko!! kupuje tego LiteOn'a 52x/24x/52x albo 48x/12x/48x tylko mam pytanie czy jak nie kupie 52x a kupie 48x to sie oplaca chociaz ma 12x RW czy to mi wystarczy? a jaka rooznica w cenie??? zmiany predkosci nie odczoojesh!! (no chyba,z e dla ciebie sekunda ma znaczenie :/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Jeżeli zdecydowałeś się na litka, to proponuję brać 48x12x48x na chipsecie z numerkiem 6, będzie to przyszłościowy zakup, i będziesz mógł go potraktować biosem od 52x24x52 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 tak dodajac to z podzespolow liteona korzysta wiele firm, a np przenosne tdk to nic innego jak liteony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Posiadam LiteOn 48x12x48x i musze powiedziec ze... ta nagrywara pali jak marzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jest 100 zł różnicy. W sumie większość w sklepach to są na 5 chipsecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Nie wiecie gdzie można przez przypadek dostać na chipsecie 6 ?? Bo jestem CIekawy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Pytanko ale gdzie można kupić na 6 bo szukałem i nigdzie nie ma jest tylko 52x a kosztuje 399 zł BOX a 48x na 5 i do tego Box kosztuje u mnie 299 zł więc 100 zł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 :twisted: stary poco ci x52 kupujesz sobie x40 i zmieniasz bios masz x48 ktora pieknie smiga. roznica cenowa spora a czas nagrywania niewiele gorszy niz na x52. sama nagrywarka jest zajebista. cicha i szybka w porownaniu np do lg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Oki dzięks pędze do sklepu kupić 48x razy i na chipku 6 bo chce mieć 24 CR-RW:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A jeszcze jedno czy to prawda co piszę na stronie producenta że jak się raz sflasciach!e bios to nie można dać starszego biosu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 mialem naped cd od lite-ona byl bardzo szybki mial znakomita korekcje bledow pomimo to ze wydawal z siebie dziwne odglosy niestety po roku przetarl sie kabelek niep juz od czego chyba od lasera i to byl juz koniec z tego co sie puzniej dowiedzialem to wszystkie te modele mialy wade konstrukcyjna ktora wlanie do tego prowadzia :( ogulnie pracowal bardzo dobrze ale takie niedopatrzenie wyklucza niestety go z mojej listy rekomendowanych komponetow moge polecic ci teca bo jak dla mnie to plextor jest przesadnie drogi a TEAC robi naprawde znakomite napedy do hi-fi hi-endowej klasy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 No ja takze posiadam nagrywarke liteona 40/12/48 wczesniej mialem lg 12/8/32 i niewidze zadnej ruznicy poza tym ze ta jest zdeko szybsza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...