Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam 24x , uzywalem 32x i 40x u innych. Bardzo przyjemny sprzet. [REKOMENDACJA] :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 A jeszcze jedno czy to prawda co piszę na stronie producenta że jak się raz sflasciach!e bios to nie można dać starszego biosu?? Nieprawda. Sprawdziłem osobiście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam 32x - polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 hi! Mam wypalarke tej firmy & jestem z niej bardzo zadowolony. Podkreslic nalezy rewelacyjny stosunek mozliwosci do ceny. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja również posiadam LiteOn-ika już ponad rok, nie mam znią żadnych problemów, przeżyła nawet kilka poważnych wstrząsów (upadek ze stołu), wg. mnie posiada równiez bardzo dobrą korekcję błędów no i nie ma żadnych problemów z upgradem firmwaru :) !! gorąco Polecam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Już się zdecydowałem na liteona 48/12/48 na chipku 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam nadzieje że się nie zawiodę:) Ale wasze opinie pomogły mi stwierdzić że ten sprzęt jest dobry dzięki z góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...