SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Na stronie neostrada.pl zawsze po lewej stronie mozna bylo wejsc w info o sobie, typu: nazwisko, ilosc sciagnietych danych, predkosc lacza, no i rodzaj umowy :) Ostatnim razem po podpisaniu aneksu o przedluzenie umowy o kolejne 12 miesiecy, strona ta zaczela informowac ze mam umowe na czas nieokreslony :) Dzisiaj sobie wchodze i widze, ze wkonu to poprawili ale zeby bylo zabawniej pokaze jak poprawili: Jeszcze sie okaze, ze naprawde mi neo wylacza ;) U was tez cos podobnego widac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak to zobaczyułem to prawie z krzesła spadłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) :mur: W chwili gdy wrzucalem tego screena na hosting... ukazal mi sie kolejny bląd.... :mur: :mur: Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 u mnie jest to samo, a aneks do umowy jakoś w kwietniu podpisywałem @onio też mam w panelu ten bład 212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 też mam w panelu ten bład 212 1589463[/snapback] Ja mam to samo. Dzwoniłem na Party Line i powiedzieli, że mają właśnie z tym problem. Powiedział, że za 2-3 dni powinno wszystko działać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf1974 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 u mnie również to samo , 15 dni :-P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ja mam to samo. Dzwoniłem na Party Line i powiedzieli, że mają właśnie z tym problem. Powiedział, że za 2-3 dni powinno wszystko działać :D 1589884[/snapback] ja to juz tego chyba z pół roku nie mam... lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 wg. tepsy w styczniu wygasłą mi umowa ;] fajnie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 a mnie wypisują, że mam na czas nieokreślony hehehe a mam umowe na 12miesięcy (zostały jeszcze 3 miech). I wiecznie niby mam przekroczony limit transferu chociaz wyrobiłem 6gb a limit mam 25gb hihihih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Na panelu czesto bzdury piszą :) Jesli chodzi o aktualny transfer to lepiej do nich zadzwonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 umnie to samo przez pół roku bylo, ze umowa sie konczy, teraz przeszlem na 2mb i dzis wieczorem taki transfer mam miec... zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czemu dzis wieczorem? jak dla mnie kit Mi mowili, ze takie sprawy trzeba przed 20 dniem miesiaca zalatwic inaczej dopiero wlacza za miesiac... Ja tak mam :/ czekam do Wrzesnia, a co zabawniejsze jak przyszedl rachunek za Sierpien to na nim jest oplata za 2mbit, wiec mam juz 2mbity ale tylko na papierze lol Dobre i to ze 10zl taniej heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 hahaha omało co moje papucie nie zjadłem z śmiechu. Cała tpsa nic dodać nic ująć tylko do kabatetu dać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Wlasnie mi znajomy powiedzial, ze jego brat dzwonil do TPSY I 2mbit przelacza nie predzej niz po 1 pazdziernika bo podobno nie moga, z 640kbit na 2mbit przelaczyc, COS IM NIE DZIALA... Z innych opcji da sie z 640kbit nie... Nie no bez jaj czego sie tam niby nie da przelaczyc ??? 3 miesiace mam czekac chyba ich pogielo !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 jak jak podpisywalem umowe w promocji gdzie pierwszy miesiac byl za darmo to sie okazalo ze ten miesiac trwal 3 dni bo podpisywalem neta 27 grudnia ,i oczywiscie nikt nie pisnol slowa ze by poczekac te 4 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Wlasnie mi znajomy powiedzial, ze jego brat dzwonil do TPSY I 2mbit przelacza nie predzej niz po 1 pazdziernika bo podobno nie moga, z 640kbit na 2mbit przelaczyc, COS IM NIE DZIALA... Z innych opcji da sie z 640kbit nie... Nie no bez jaj czego sie tam niby nie da przelaczyc ??? 3 miesiace mam czekac chyba ich pogielo !!!! 1620351[/snapback] bez żartów. ja zamierzam na początku września zamówić migracje na 6mbit'ów. znów w tym miesiącu transfer poniżej 40 GB więc opcja będzie dla mnie pasować. czekam na 1 września bo może coś ciekawe wprowadzą. Na forum.neostrada.info krążą plotki o czymś nowym w usłudze dsl, więc poczekam bo może zamienie neo na jakiegoś DSL taniego i dopłace 100 zł miesięcznie żeby mieć upload 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jutro pierwszy Wrzesnia ciekawe czy bedzie moje 2mbit, linia nadal sie nie synchronizuje na 2mbit :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...