azedor Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 mam karte gf 6800 le asusa. na sterach które miałem na plytce z kartą tego problemu nie ma, natomias na najnowsyzh forceware'ach 72.22 mam problem taki, że jeśtli oglądam jakiś filmik w dowolnym odtwaraczu to jest on strasznie jesny, i to tylko sam filmik, reszta obszaru monitora wygląda normalnie, być moze mam coś żle usatwnioe, ale co ? wsystko mam na default. proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximpl Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zobacz w ustawieniach kolorów (Właściwości: ekran>ustawienia>zaawansowane) jakie masz ustawienia kolorów dla nakładki, kreska w tym kwadracie powinna byc jako przekątna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Problem jest z tymi sterami są chyba zwalone i dlatego są takie jajaca z kolarami. miąłem to samo w ustawieniach zminiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 W 77.72 mam to samo. niby ustawione jest dobrze, a przed włączeniem wiekszosci filmów trzeba wejsc i własciwie zatwierdzic aktualne ustawieniazeby było dobrze . Co dziwne oglądałem film w 2 częsciach w playerze wczytującym automatycznie drugą i rozjasnił mi się po wczytaniu drugiego pliku. Do tego z nie wszystkimi plikami tak się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...