stranded Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) no nie wiem czemu ale za żadne skarby nie mogę usunąć folderu (w zasadzie to podfolder), mogę zmienić nazwę głównego folderu ale tego podfolderu już nie, no i w żaden sposób nie usunę obydwu (ani 'zwykłe usuwanie' ani programy typu Shredder nie mogą go usunąć!). przez to jestem świeżo po formatowaniu (owe foldery znajdują się na innej partycji), myślałem, że to może coś w tle utrzymuję ten folder przy 'życiu', a tu nie. próbowałem też usuwać go z linii komend i w trybie awaryjnym. NIC. :mur: :mur: :mur: :mur: a widzę następujący komunikat: (D:\ nie chce mi sie formatowac, bo za duzo przenoszenia na C bym miał) Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 A w trybie awaryjnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 A spróbuj wejśćw tryb awaryjny i usuń go spod winrara lub totalcomandera :D . powinno pomóc :D a jak nie to komendami spod dosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no kurde nie czytacie! :) próbowałem już tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Fakt, sorry :) Przeskanuj dysk checkdiskiem (czy jak to sie tam w XP nazywa, włącza się jak reset zrobisz :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Sciągnij ten program ---> Unlocker Powinien pomóc bez żadnych kombinacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Sciągnij ten program ---> 1588655[/snapback] to podziałało. dzięki! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...