0Cool^ Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Witam poczebuje chłodziarde tanią i nie wysoką na 1700xp+ :) plizka pomuzcie cos wybrac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Witam poczebuje chłodziarde tanią i nie wysoką na 1700xp+ :) plizka pomuzcie cos wybrac :) Jak powietrze to TITAN CU5TB lub D5TB 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0Cool^ Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Moze jakies wymiary wysokoc mnie tylko obchodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Co zasilacz jest nad prockiem he ? strona np www.komputronik.pl tam sa podane wymiary coolerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0Cool^ Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mam 8cm do wykozystania a chce jakis kuler 5 cm :) sa takie?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 kup na zlomie radiator duzy - ok 8zl i nowy wentyl 80x80 i przyklej super glue 1zl cena calego tego czegos ~30zl i masz porzadny wiatrak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mam 8cm do wykozystania a chce jakis kuler 5 cm :) sa takie?? :) Jak masz tylko tyle miejsca (8cm) to lepiej zmień obudowe bo ci się ten procek tam ugotuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mam 8cm do wykozystania a chce jakis kuler 5 cm :) sa takie?? :) Jak masz tylko tyle miejsca (8cm) to lepiej zmień obudowe bo ci się ten procek tam ugotuje Ugotujesz proca i tyle! Za malo miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mam 8cm do wykozystania a chce jakis kuler 5 cm :) sa takie?? :) a nie lepiej wywalic zasilacz na zewnatrz obudowy - robisz w sciance z ktorej wychodza kable otworki o tym samym rozstawie jak w tej co jest wentylatorek - wykladasz zasilacz na zewnatrz (kable skierowane do srodka) a srubki przykrecasz od wewnatrz - ladne moze nie jest ale za to tanie i skuteczne - wynik -> montujesz cooler jaki dusza zapragnie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 A ja osobiscie chodze na TITAN D5T i jestem zachwycony - musze przyznac ze jak go kupowalem to nie mialem jeszcze wiedzy co do wyboru wentylatorka, ale na szczescie trafilem na uczciwego sprzedawce i polecil mi naprawde cool cooler ;) POLECAM TITAN'y THE BEST!!! ;):D;):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 scibi a jaka masz temp?! Bo ja swoim D5TB nie jestem wcale taki zachwycony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jak sie ugotuje? ja mialem 1cm pomiedzy wentylem a zasilaczem i dzialal miodzio :P nawet z 1700 na 1900. wiec nie rozumiem problemu :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0Cool^ Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Blah to muwisz ze sie nie spali :) ja juz mam super wentylka :) 4,7 cm i on bardzo dobrze chlodzi 1800xp :) a ja bede mial 1700 i mam 4 cm miejsca kupa luzu :P zyczcie powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam 8cm do wykozystania a chce jakis kuler 5 cm :) sa takie?? :) Jak masz tylko tyle miejsca (8cm) to lepiej zmień obudowe bo ci się ten procek tam ugotuje szczera racja. :D zmień pudło :? , zasilacz umieszczony pionowo i podgrzewający procesor nie jest dobrym pomysłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...