krzyysiu Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Chcialem powiekszyc jedna partycje kosztem drugiej, ale w czasie przsuwania danych komp mi sie zrestartowal i wszystkie pliki na dysku "biorcy" sie zepsuly. Zadne programy sie nie otwieraja, zamiast tekstów sa krzaki i wogole nic nie dziala. Za to katalogi pozmienialy sie w pliki bez rozszerzenia i kazdy zajmuje 16KB. Na dysku mialem ponad 30GB instalek roznych programów. Czy moze daloby sie te dane odzyskac? Bardzo by mi na tym zalezalo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERSiK Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 a próbowałeś jakimś progzem do odzyskiwania danych, np easy recovery bądź getdataback ? spróbuj jakimś takim progzem i nie ruszaj tego dysku w ogóle, aby nic nie nadpisać, bo wtedy mogą uciec dane na dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 zadne data recovery nic nie dają :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERSiK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 kurna jest jakiś progz to odzyskiwania "zgubionych" partycji, sam kiedyś z niego korzystałem i dał rade, tylko nie pamiętam jak się nazywał.... yhm. pamiętam, że to było na hiren's boot cd 7, na 7.2 też pewnie jest..... tylko nie pamiętam nazwy. ściągnij to skądś i może jeszcze ubcd i jakieś inne boot cd. napewno coś na nich znajdziesz co pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 wlasnie dlatego nie uzywa sie takiego softu.. jak chcesz zmienic rozmiar partycji to robi sie to w dosie a potem formata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Moim zdaniem warto. Takie problemy zdarzają się sporadycznie i a ich przyczyną są raczej sprawy techniczne (wada sprzętu, awaria sieci energetycznej). Jest to jedyny sposób na zmiany w partycjach bez uciążliwego formata i stawiania okienek od nowa. Sam używałem już PM 8.0 kilka razy i nigdy nic złego się nie stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...