maslosky Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 wymienić R9500@PRO 128mb/256bit (z założonym Pentagramem XC-80Al i radiatorkami na ram) na Saphire R9800Pro z dopłatą 120 zł... prosze o szybką odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Na twoim miejscu to bym się zamienił bo z tego radka już pewnie więcej nie wyciśniesz a 9800PRO można jeszcze kręcić Zamień się ale tylko wtedy jeśli masz zamiar podkręcać tego Radka, chociaż nie wiem czy jest to warte 120zł, bo to jest troche kasy. Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no podkręcić bym go mógł ale nie wiem czy zasiłka wytrzyma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Oplaca sie. Ten 9500 nie jest zbyt duzo wart a pentagram al to za uzywke 4 dychy. Imo warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 trudno powiedziec czy warto doplacac ,bo po cenach allegro wychodzi na zero ale mysle ze latwiej sie zamiecic i doplacic niz sprzedawac karte ,a pozniej druga kupowac i dolozyc tyle samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Drogo, ja bym sie nie skusil, tym bardziej ze swojego radzia na allegro wychaczylem za 380 zl :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...