Skocz do zawartości
Chaos

Jak Poprawic To Co Panowie Z Chiefteca Zepsuli?

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

syce ewidetnie

naklejka pasuje jak ulal

a drzwiczki to fajna rzecz ;] :)

i zamykaja sie poki co .. bo musze przerobic cos w hardcano :)

teraz mam tak:

Dołączona grafika

hyhy

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekki Ot gdzie kupic te tarcze do cięcia do mini szlifierki te co były orginalne po kiku minutach pękały :mur:  i jakie są dobre :unsure:

1611189[/snapback]

nielekki a calkowity .. moze nie róbmy z tego tematu topicu o multiszlifierkach..

tarcze kupsz w "sklepie metalowym" .. tudziesz powinny byc w castoramach i jej podobnych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak bardzo ladnie, i schludie, ale i tak bardziej podoba mi sie calosc zlozone. Bardzo ladna buda na zewnatrz jak i w wewnatrz. :wink:

Podoba mi sie ulozenie kabli, i w ogole, rozne dodatki, wszystko razem sie komponuje, ale trzyma sie granicy smaku. :wink:

:gitarzysta:

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx :)

kable jeszcze beda inaczej szły .. tlyko czekam na jedna czesc ktora sam sobie zaprojektowalem .. a mianowicie takie rusztowaneko z blachy ktore bedzie mocowane do wzmocnien poziomych i beda na nim wisiec 2x80 chlodzace memki i mosfet do vdimm ... ;]

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi