aerial Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Fajne polaczenie czarnego i "niebieskiego". Powinnie robic seryjnie takie kombinacje barw na frontpanelu i zaslepkach - wyglada lepiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) syce ewidetnie naklejka pasuje jak ulal a drzwiczki to fajna rzecz ;] :) i zamykaja sie poki co .. bo musze przerobic cos w hardcano :) teraz mam tak: hyhy Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 fajnie, fajnie, a nie wiesz, gdziemozna kupic same dzwiczki? (polamały sie przez nieuwagę........) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 fajnie, fajnie, a nie wiesz, gdziemozna kupic same dzwiczki? (polamały sie przez nieuwagę........)a nie wiem .. ale zapytaj na Livechat kogos z chieftec.pl http://system.livechat.pl/licence/117250/o...ed%3Bs%3Dstring Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Cos mi ten link nie działa. Napisałem maila do chieftec.pl, zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Moim zdaniem powinni miec w sprzedazy czesci zamienne/serwisowe ;] Mysle ze mieliy sporo klientow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 z tego co wiem to samych dzwiczek nigdzie nie ma.. ale jako dystrybutor mysle e mogą zalatwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 wlasnie o to mi chodzi, jako producent powinni miec taka opcje sprzedazy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Lekki Ot gdzie kupic te tarcze do cięcia do mini szlifierki te co były orginalne po kiku minutach pękały :mur: i jakie są dobre :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Lekki Ot gdzie kupic te tarcze do cięcia do mini szlifierki te co były orginalne po kiku minutach pękały :mur: i jakie są dobre :unsure: 1611189[/snapback] nielekki a calkowity .. moze nie róbmy z tego tematu topicu o multiszlifierkach.. tarcze kupsz w "sklepie metalowym" .. tudziesz powinny byc w castoramach i jej podobnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 UPDATE: to jednak blacha poszla papa ;] calkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Tak bardzo ladnie, i schludie, ale i tak bardziej podoba mi sie calosc zlozone. Bardzo ladna buda na zewnatrz jak i w wewnatrz. :wink: Podoba mi sie ulozenie kabli, i w ogole, rozne dodatki, wszystko razem sie komponuje, ale trzyma sie granicy smaku. :wink: :gitarzysta: Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) thx :) kable jeszcze beda inaczej szły .. tlyko czekam na jedna czesc ktora sam sobie zaprojektowalem .. a mianowicie takie rusztowaneko z blachy ktore bedzie mocowane do wzmocnien poziomych i beda na nim wisiec 2x80 chlodzace memki i mosfet do vdimm ... ;] Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...