abramakabra Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Witam. Kupilem sobie dziś odbiornik irdy, podlaczylem do plyty glownej, wszystko wporzo wykrylo urządzenie podczerwieni, tylko niemoge sie polaczyc z telefonem, niechce go wykryć Nokia PC Suit i próbowalem tesz Logo Menagerem. Myślicie że może to być zwalona irda w telefonie, a może źle do plyty glownej podlaczylem, ale chyba wtedy by wogle niewykrylo :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 a zalezy jaka to irda!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Link do tej urdy co jom mam: http://www.magurex.com.pl/podstrony/irda.htm#z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 To na pewno zrąbana jest stacja Irda!!! Telefon muuuuusi być OK!! W końcu to NOKIA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 No chyba że coś w ustawieniach zwalilem, i jeszcze jedno, chcialem sobie zagrac przez irde z qmplem, który ma 8210 w Snake i tesz sie niechcialo polączyć, ale ja mialem Snake II a on Snake I więc niewiem czy to wina stacji, czy irdy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 W biosie płyty chba masz dwa ustawienia standartu IrDa, spróbuj zmienić, u kumpla pomogło. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 A Snake I to to samo co Snake II !!! Abra..... nie zagrasz za chiny pana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mieszam w biosie od godziny i dalej sie nie laczy, pokazuje ze znalazlo baze, ale niema podlaczonego telefonu :( Może to wina Windowsa (mam XP, a na nim mi sie wszystko krzaczy ostatnio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...