angel554 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Witam! Czy znacie może skad da się pobrać PHPspellCheck-a - z polskim słownikiem??? tak jak na tym forum? z góry dziex -pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 http://pl2.php.net/manual/en/ref.pspell.php Jeśli chodzi o skrypt to już zależy do czego chcesz go dodać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no dzięki - ale mi chodziło o polski plik spell_polish.php a w liku który podałeś są angielskie :] Skrypt phpSpellChecka mam i chciałem dodać do niego polski słownik bo mam tylko ruski i angielski :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 odp. ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...