yuucOm Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mam takie głupie pytanie. Mianowicie: czy karta dźwiękowa moze spowalniac (czyt. mniej fps) gry itp jak dziala na sterach od winy xp ?. Moja karta to sb live 5.1. I jeszcze jedno: co oznacza, że mam 3 konflikty karty graf z kartą dźwię. ? czy to moze spowalniać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mam takie głupie pytanie. Mianowicie: czy karta dźwiękowa moze spowalniac (czyt. mniej fps) gry itp jak dziala na sterach od winy xp ?. Moja karta to sb live 5.1. I jeszcze jedno: co oznacza, że mam 3 konflikty karty graf z kartą dźwię. ? czy to moze spowalniać ? 1588847[/snapback] tak to może spowalniać usuń karte dźwiękową oraz graficzną z menedżera urządzeń, daj im się jeszcze raz zainstalować kiedy pojawił Ci się ten konflikt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Te konflikty są od poczatku kiedy tylko zainstalowałem karte ( znaczy włożylem do slotu pci :D). Nie wiem, ale może przesadzenie karty w inny slot pomoze. Jak sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Tak, może spowalniać i przełożenie karty może pomóc (często się to zdarza w kartach live) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 dzieki. Obaczy czy to cos da i napisza czy tak czy nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...