Czaruś :) Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Epox 4PDA5 i problem :P Po włączeniu płytki sypie błędem FF. Co on oznacza i jak mu zaradzić ;) Z góry mówie że instrukcji nie mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 bardzo ciekawe FF oznacza prawidłową pracę więc nie wiem w czym masz problem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ciekawe :D Powaga?:> Nie rusza mi monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 :)+Aug 11 2005, 08:46--> CYTAT(Czaruś :) @ Aug 11 2005, 08:46) Epox 4PDA5 i problem :P Po włączeniu płytki sypie błędem FF. Co on oznacza i jak mu zaradzić ;) Z góry mówie że instrukcji nie mam :P 1588916[/snapback] Tu jest manual do Twojej płyty: http://www.epox.com.tw/eng/support.php?ps=281&type=3 FF już po prawidłowym starcie oznacza Fszystko Fporządku. :D Na starcie może oznaczać: - źle włożona kość BIOSu -wgrałeś złą wersję BIOSu -źle włożoną kartę PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 LOL dzięki ;] Będe szukał problemu gdzie indziej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...