0Cool^ Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Co wy na to moze stare ale czy jare ga-7zxe ??? Powiedzcie jak to moze sie sprawowac z 1700xp+ wentylatorek mam juz wysokosc 5 cm i zasilacz przesuwami bende mial 10 cm :) czyli hehe co wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 z drugiej linijki nic nie zrozumialem. czyli hehe. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 hmmm nie bardzo wiem kolezko o co Ci chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 whattt?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 takie posty jak ten no.1 -hehe -to daja mi tylko jedna mysl, czasem warto wstac od kompa i przejsc sie, albo otworzyc okno, tudziez jak zegar przekrecil 2 am po prostu sie polozyc ;) - bo ciezko zrozumiec o co chodzi czlowiekowi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 kolega sie pyta, czy ta mobo mu obsloozy xp a w innym poscie pisal cos o coolerku ,, wiec zapewne chodzi o titana d5/cu5tb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Dobra dobra, i tak nie wiadomo o co chodzi... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...