EMENTALER Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam pewiem problem z płytą Abit AN7. Otóż gdy jestem w systemie ustawiam zegar na dana godzinę i synchronizuje czas, wszystko działaa aż do momentu wyłączenia komputera na noc. Gdy następnego dnia włączam komputer pokazuje on zupełnie inną datę a mianowicie 2004r. a zegar wyświetla godzinę 23.00.Zdarza się to za każdym razem!!! W czym jest problem?? Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez pole123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 zmien bateryjke na płycie <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 dokładnie widzeze w AN7 to jakas plaga z tymi bateriami to juz chyba 6 raz w ostatnim miesiacy gdy spotykam sie z tym problemem ,sam go mialem i rozwiazałem j.w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 U mnie bateria działa i jeszcze jej nie wymieniałem. Płyte mam dopiero ponad rok a taka bateryjka powinna wystarczyć na pare lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) tak z ciekawości..... ile taka bateria powinna trzymać? czy może ciężko konkretnie podać ile, bo nei ma reguły... ? pytam, bo kolega ma plyte solteka, i jak wyłączy kompa na noc, to rano ma jakby po clear cmosie, godzina 0:00 itp...... Edytowane 4 Grudnia 2005 przez oskarro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...