kamilo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mam problem bo nie wiem w jaką się szlifierke zaopatrzyc i która dobra, chodzi mi o małą która pełni wszystkie podstawowe funkcje czyli cięcie , szlifowanie itp. Mam na to budżet ok 80zł max <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Kup jakas za ~35-50zl i tak sie rozleci... wymienia pozniej na nowa... Mam tak z czajnikiem, kupilem za 35zl i psuje sie srednio co pol roku. Ale mi wymieniaja na nowy caly czas :lol: (koles z serwisu powiedzial ze jak cos bedzie nie tak to zebym przyniosl to wymieni od reki na nowke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 tylko że taka szlifierka jest jedynie do drobnych prac ze względu na swoją moc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 heheh Pamietam jak kiedys zatrodnilem sie w pewnej firmie i szef mi kupil wiertarke za 100 zeta. Rozwalilem ja w ciagu pierwszego dnia> Zdenerwowal sie i kupil nastepnie matabo na SDSie za 1400. Sprzet nie do zajechania. Jaki z tego moral?? Jesli sprzet masz zamiar wykorzystywac w ciezkiej pracy kup pozadny; a jesli tylko do domu by raz na pol roku wlaczyc i cos skrobnac kup jakis tani badziew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 heh ja mam tania wiertarke udarowa -kosztowala chyba 36 zl :D przezyla wielkie meki przy remoncie (kilkaset otworow w betonie) sluzyla jako polerka i wiele innych i po okolo 1,5 roku konczy sie jej zywot bo dostala luzow. A moral z tego taki ze wole raz na 1,5 roku wydac na wiertare 36 zl niz raz wywalic kilkaset tym bardziej ze remontu nie robi sie co roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Morał z tego taki że dalej nie wiem jaka kupić :blink: . Jaki firmy sa dobre. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 z tanich to toya i pegasus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 tia toya ot tak na 50 roboczo godzin styknie , kup w castoramie/leroymerlin/praktiker jak ie sypnie to bez problemów przyjmuja i na gware ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 z tanich to toya i pegasus 1589555[/snapback] A z tych droższych <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A z tych droższych <_< 1589617[/snapback] bosch ?? ;] einhell, metabo, hitachi, t.i.p., itp. idź poprostu do praktiketa, abo innego obi zależy do czego ją będziesz używał, i jak często, jak remont, to wystarczy pegasus abo toya, mój starszy całą instalacje elek. robił szlifierką pegasus i jakoś działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Decyzja padła na einhell na allegro 98zł gwarancja 24 miechy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 nawet niezła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) bosch ?? ;] einhell, metabo, hitachi, t.i.p., itp. idź poprostu do praktiketa, abo innego obi zależy do czego ją będziesz używał, i jak często, jak remont, to wystarczy pegasus abo toya, mój starszy całą instalacje elek. robił szlifierką pegasus i jakoś działa 1589780[/snapback] A gdzie sie podziały wg ciebie takie firmy jak DeWalt,Makita,Skill (najlepiej stary),Hilti,Black&Decker ? :wink: zależy do czego ją będziesz używał, i jak często, jak remont, to wystarczy pegasus abo toya, mój starszy całą instalacje elek. robił szlifierką pegasus i jakoś działa Dokładnie tak. Zalezy na jaką sztuke sie trafi, jedną popracujesz przez lata a druga padnie pod pierwszym dniu. Tanie produkty wyzej wymienionych firm to nic innego jak odpady produkcyjne lepszych bądz podobnej klasy marek. Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez megagames Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A gdzie sie podziały wg ciebie takie firmy jak DeWalt,Makita,Skill (najlepiej stary),Hilti,Black&Decker ? 1589950[/snapback] A ty jaka byś wybrał <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Te szlifierki made in tesco zbyt solidnie nie wygladaja... ja uzywam boscha i jest ok ale to wydatek powyzej 150zl chyba;) kup cos ala hitachi, toya, pegasus... nawet jak sie zje*** to i tak masz gwarancje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A ty jaka byś wybrał <_< 1589955[/snapback] Gdybym miał kupować naprawde dobrą wiertarke, szlifierkie itd wybrał bym coś z oferty tych firm ktore wyminiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Gdybym miał kupować naprawde dobrą wiertarke, szlifierkie itd wybrał bym coś z oferty tych firm ktore wyminiłem. 1591059[/snapback] Tak tylko ze nie ma nic z ofert mini szlifierek na allegro patrzyłem i ani jedenj akucji. Są za to inne części tych firm :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...