Skocz do zawartości
kamilo23

Szlifierka Katowa Jaka

Rekomendowane odpowiedzi

Kup jakas za ~35-50zl i tak sie rozleci... wymienia pozniej na nowa...

Mam tak z czajnikiem, kupilem za 35zl i psuje sie srednio co pol roku. Ale mi wymieniaja na nowy caly czas :lol: (koles z serwisu powiedzial ze jak cos bedzie nie tak to zebym przyniosl to wymieni od reki na nowke)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh

Pamietam jak kiedys zatrodnilem sie w pewnej firmie i szef mi kupil wiertarke za 100 zeta. Rozwalilem ja w ciagu pierwszego dnia>

Zdenerwowal sie i kupil nastepnie matabo na SDSie za 1400.

Sprzet nie do zajechania. Jaki z tego moral??

Jesli sprzet masz zamiar wykorzystywac w ciezkiej pracy kup pozadny; a jesli tylko do domu by raz na pol roku wlaczyc i cos skrobnac kup jakis tani badziew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja mam tania wiertarke udarowa -kosztowala chyba 36 zl :D przezyla wielkie meki przy remoncie (kilkaset otworow w betonie) sluzyla jako polerka i wiele innych i po okolo 1,5 roku konczy sie jej zywot bo dostala luzow.

A moral z tego taki ze wole raz na 1,5 roku wydac na wiertare 36 zl niz raz wywalic kilkaset tym bardziej ze remontu nie robi sie co roku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z tych droższych <_<

1589617[/snapback]

bosch ?? ;]

einhell, metabo, hitachi, t.i.p., itp.

idź poprostu do praktiketa, abo innego obi

zależy do czego ją będziesz używał, i jak często, jak remont, to wystarczy pegasus abo toya, mój starszy całą instalacje elek. robił szlifierką pegasus i jakoś działa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bosch ?? ;]

einhell, metabo, hitachi, t.i.p., itp.

idź poprostu do praktiketa, abo innego obi

zależy do czego ją będziesz używał, i jak często, jak remont, to wystarczy pegasus abo toya, mój starszy całą instalacje elek. robił szlifierką pegasus i jakoś działa

1589780[/snapback]

A gdzie sie podziały wg ciebie takie firmy jak DeWalt,Makita,Skill (najlepiej stary),Hilti,Black&Decker ? :wink:

Dokładnie tak.

Zalezy na jaką sztuke sie trafi, jedną popracujesz przez lata a druga padnie pod pierwszym dniu.

Tanie produkty wyzej wymienionych firm to nic innego jak odpady produkcyjne lepszych bądz podobnej klasy marek.

Edytowane przez megagames

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Overclocked

Te szlifierki made in tesco zbyt solidnie nie wygladaja... ja uzywam boscha i jest ok ale to wydatek powyzej 150zl chyba;) kup cos ala hitachi, toya, pegasus... nawet jak sie zje*** to i tak masz gwarancje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał kupować naprawde dobrą wiertarke, szlifierkie itd wybrał bym coś z oferty tych firm ktore wyminiłem.

1591059[/snapback]

Tak tylko ze nie ma nic z ofert mini szlifierek na allegro patrzyłem i ani jedenj akucji. Są za to inne części tych firm :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi