ewelina2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam aparat cyfrowy OLYMPUS Chciałabym wiedzieć czy znacie jakieś programy do obróbki zdjęć w wersji polskiej i gdzie można je znależć :wink: Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez ewelina2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a do aparatu nie dołączono żadnego oprogramowania? jak nie masz to znajdz gimp-a jest free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelina2 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mam aparat cyfrowy OLYMPUS Chciałabym wiedzieć czy znacie jakieś programy do obróbki zdjęć w wersji polskiej i gdzie można je znależć :wink: 1589235[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ewelina2 , coś ci nie wyszło w cytowaniu ;) popraw posta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mam aparat cyfrowy OLYMPUS Chciałabym wiedzieć czy znacie jakieś programy do obróbki zdjęć w wersji polskiej i gdzie można je znależć ;-) 1592526[/snapback] http://gimp.org.pl/wiki/GIMP przypuszam ze o to chodzilo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 albo photoshop ale ten to jest drogi jak chole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...