Barty Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Pytanie do uzytkownikow G5: Jakie macie podkladki? Wzialem na probe STEELPAD 3S ale jest bardzo szorstka i nie nadaje sie do slizgaczy z G5, chodzi gorzej niz na biurku... Zalezy mi na malej powierzchni, max A4 i bardzo glatkiej powierzchni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja mam qck, jakoś na biurku się lepiej ślizga, ale szkoda ślizgaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja również posiadam Qck i bardzo dobrze na niej się ślizga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 eye pad - szmata - bdb pad ricochet - plastik - bdb pad 3s - alu - gdyby nie to szorowanie jak sam zauwazyles to było by fajosko,tzn. chodzi mi o poslizg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 tez mam QcK i bardzo sobie chwale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 tez mam QcK i bardzo sobie chwale :D Rowniez dolaczylem do zadowolonych uzytkownikow QCK (w moim przypadku wersja mini) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losdamianos123 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 a ja mam icemata 2nd i tez nienarzekam poprostu sie juz przyzwyczailem do tej podkladki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenivy Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Mam pytanko ;-). Użtwając programiku USB mouserate switcher ustawiam myszke na 1000hz lecz w programie sprawdzającym szybkosc odswierzania ruchu pisze ze nadal jest 500hz. Czy G5 ma jakąs blokade;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Witam mam pytanie jak u was działa skrol bo u mnie zrobił sie bardzo nieprecyzyjny gdy kręce rolką to czasem 2 razy obróci zanim załapie a czasem tylko dotknę i skroluje w górę lub dół jak myślicie reklamować ją?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aresius Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Dzisiaj stałem się (mam nadzieję, że szczęśliwym) posiadaczem G5 i również mam pytanie odnośnie scrolla. Otóż, gdy przewijam go w dół wszystko jest w porządku, ale przy przewijaniu w górę wydaje on wkurzający "klekot". Czy to normalne w tej myszce czy może sprzęt kwalifikuje się do wymiany/naprawy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Dzisiaj stałem się (mam nadzieję, że szczęśliwym) posiadaczem G5 i również mam pytanie odnośnie scrolla. Otóż, gdy przewijam go w dół wszystko jest w porządku, ale przy przewijaniu w górę wydaje on wkurzający "klekot". Czy to normalne w tej myszce czy może sprzęt kwalifikuje się do wymiany/naprawy ?? Heh, mam G7 i jakoś wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ale faktycznie przy przewijaniu do góry jest głośniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Ja tez w G5 mam tak że do góry jest taki glosny klekot w przeciwieństwie do kręcenia w dół. Scroll czasami jest nieprecyzyjny ale widze, że u Was też tak jest więc ten typ tak ma. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 W moje rece na pare dni wpadla G5 i jestem w szoku jesli chodzi o slizgacze. Sa pod wzgledem dzialania na icemacie lepsze niz jakikolwiek teflon z jakim mialem do tej pory do czynienia (zarowno 'homemade' jak i firmowe padsurfery). Mozna gdzies dostac te slizgacze w detalu (oryginalne logitech)? Bo chodza idealnie, lepiej niz firmowe z diamondbacka i 0 szumu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 przylaczam sie do pytania aerial'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 przylaczam sie do pytania aerial'a :DZ tego co szulalem na roznych forach logitecha to nie jest to takie proste. Napewno nie ma tego oficjalnie w handlu. Jedyna metoda to napisac do logitecha o wymiane slizgaczy w ramach gwarancji czy jakos tak. Przynajmniej tak robia na zachodzie / za oceanem , tzn spotkalem sie z opiniami ze logitech bezplatnie podeslal nowy zestaw do danej myszki (bez koniecznosci udowodnienia ze stockowe sie uszkodzily/zjechaly), taka polityka dbania o klineta. Jak to jest u nas nie wiem.. A jakies zamiennieki, czy slizgacze z podobnego materialu to ciezko znalesc - nie udalo mi sie nic podobnego odszukac (do kupienia w detalu). Jedyna sluszna droga to logitechy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Witam. Własnie dostame G5 : ) Myszka ogolnie smiga calkiem calkiem tylko ten scroll moglby byc nieco cichszy.... Ale nie w tym rzecz. Jaka mozecie polecic podkladke obecnie na rynku ? Bo Qck chyba juz sie nie dostanie (tylko jakas jej odmiane Heavy). Zalezy mi na cenie tak do 80zł i najlepiej zeby nie byla "szmacianka" (jakos nie mam przekonania zeby na powierzchni z tkaniny ta mycha mogla smigac jak po lodzie, jesli jestem w bledzie to oświećcie mnie :P). Edytowane 30 Lipca 2007 przez Symbian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Moja właśnie dziś zaczęła coś świrować - konkretnie rolka... Chcę otworzyć link przyciskiem w rolce, wystarczy, że dotknę rolki lekko a już sama przewija ekran o kawałek do góry i w momencie naciśnięcia klikam kilka cm wyżej :/ Zobaczymy czy mi przyjmą to w apollo na gwarancji O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...