Peterson Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Chciałem nagrać sobie płytkę i nagle zaskoczenie - nie działa. Wkładam czystą płytę - nero się nie uruchamia, wkładam nagraną - nie mogę przeglądać jej zawartości. Odnistalowałem nagrywarkę, zainstalowałem ponownie, ale bez zmian. Dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Chciałem nagrać sobie płytkę i nagle zaskoczenie - nie działa. Wkładam czystą płytę - nero się nie uruchamia, wkładam nagraną - nie mogę przeglądać jej zawartości. Odnistalowałem nagrywarkę, zainstalowałem ponownie, ale bez zmian. Dziękuję za pomoc. 1589420[/snapback] Moze laser padł , żadnej płyty nie widzi, a bios widzi nagrywarke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterson Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Moze laser padł , żadnej płyty nie widzi, a bios widzi nagrywarke? 1589686[/snapback] W Biosie widzi nagrywarke, ale nie wykrywa żadnej płyty. Zgadzam się z twoją hipotezą, zapewne padł laser. Na szczęście nagrywara jest na gwarancji, ale szybka awaria(nie minąło jeszcze nawet 8 miesięcy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...