Gość hydro2 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja bym tez tak obstawial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 jest nowe info na gry online, a moze i stare w kazdym razie dzis na meila newsa dostalem ;P otoz ta gra z hdr na 9600 wyciaga cale 5 klatek ;P wiec jakby nei duzo. na 6800 zwyklym juz sie pieknie gra a na 6800 gt juz mmay 60 fps :) na 9800pro do przyjecia jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 jest nowe info na gry online, a moze i stare w kazdym razie dzis na meila newsa dostalem ;P otoz ta gra z hdr na 9600 wyciaga cale 5 klatek ;P wiec jakby nei duzo. na 6800 zwyklym juz sie pieknie gra a na 6800 gt juz mmay 60 fps :) na 9800pro do przyjecia jest 1665503[/snapback] fajnie, ale to info dotyczy lost coast'a a nie aftermath'a... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Kiedy będzie ta gra? Miała być Zima 05 a już mamy 2006 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 jak dobrze pamiętam luty-marzec 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 jak dobrze pamiętam luty-marzec 2006Byłbym wdzieczyn za jakiś link. Jeśli w lutym to szybko sa juz styczen,ferie i mamy luty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 A oto data premiery - 24 kwietnia Wyczytane z -> http://half-life2.pl/komentarze/?id=968 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 buuuuuuu :(:( Oby sie mylili :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ale oby się nie mylili co do ceny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Cena jest wypas i napewno ja kupie tak jak podstawe,ale ten czas oczekiwania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Haha, 50 pln za sciagniecie ze steama kilku poziomow ! Skandal ! Za darmoszke powinni rozdawac temu kto nabyl oryginal podstawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Kilku poziomow? O ile wiem to Aftermath bedzie mial niewiele mniej niz podstawka. Wg mnie 50zl to nieduzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Kilku poziomow? O ile wiem to Aftermath bedzie mial niewiele mniej niz podstawka. Wg mnie 50zl to nieduzo.Tez tak slyszalem.Gra ma byc tak dluga jak Fear.Jak dla mnie wypas jak nic :) Fear mial dla mnie idealna dlugosc i wogole bardzo w przeciwienstwie do wielu z Was sie podobal,wiec Aftermath juz ma u ,mnie wysoka ocene.Tylko czemu tak przekladaja premiere ?? Mial byc luty :( Dobrze ze wychodzi LEGENDA bo bylo by cieniutko w swiecie gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 50 PLN to nie jest zbyt duzo. Takze tylko czekac.Hydro2 ty tak sie nie ciesz tym "TR:Legenda" ,bo tez poczekamy na nia pewnie nieco dluzej... ale odpukac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 wyszedl nowy trailer :D http://gamershell.com/download_12383.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mam pytanko dla posiadaczy wersji Silver bedzie to za free ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Mam pytanko dla posiadaczy wersji Silver bedzie to za free ?tak jak dod:s.... NIE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 wyszedl nowy trailer :D http://gamershell.com/download_12383.shtml A to ci dopiero nowy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 wyszedl nowy trailer :D http://gamershell.com/download_12383.shtml Jeden z gorszych trailerow jakie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zmiana nazwy z Half-Life 2: Aftermath na Half-Life 2: Episode One i prawdopodobnie będzie dłuższy niż zapowiadali twórcy Zapowiada się serial (oby nie brazylijski), szkoda tylko, że poszczególne odcinki są (będą) trochę przy drogawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 noo mogli by co chwile kawalek gry wypuszczac :D hl dobrasprawa maja dorby silnik, jak im sie bedzie chcialo to zawsze mozna go jeszcze troche udoskonalic, co walsnie robia tylko moglo by to troszke plynniej dzialc po udoskonaleniu ;) mam nazdieje ze macie racje i ze gra bedzie dluga a nie jedynie kilka poziomow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 premiera kolejny raz przesunięta na 31maja , tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Bardzo dziwne takie przesuwanie premiery DODATKU. Zupelnie jakby mieli co tam robic - to przeciez kwestia zrobienia paru nowych poziomow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 valve zwykle tyle czasu robi dodadki. ile trzeba bylo czekac dod:s? 31maja jest ok akurat po maturze bedzie w co grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 valve zwykle tyle czasu robi dodadki. ile trzeba bylo czekac dod:s? 31maja jest ok akurat po maturze bedzie w co grac.ehh,kiszka jak nic :( Dobrze,ze HL2 slynal z tego,ze wyszedl w wielkim stylu tak wiec licze na to,ze dodatek tez wyjdzie w wielkim stylu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 szkoda tylko ze ma byc taku krutki :( 4 godziny co to jest :( nawet na jdene wieczor niewystarczy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 szkoda tylko ze ma byc taku krutki :( 4 godziny co to jest :( nawet na jdene wieczor niewystarczy ;PA skad ta pewnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 szkoda tylko ze ma byc taku krutki :( 4 godziny co to jest :( nawet na jdene wieczor niewystarczy ;Pnie 4h tylko 7h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 To i tak za krotko. Szkoda siana..juz wole przejsc poraz 10 HL2.Albo pograc w multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a hl2 to ile mial? 7h-9h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...