Skocz do zawartości
FrIkO

Hl2: Episode One

Rekomendowane odpowiedzi

jest nowe info na gry online, a moze i stare w kazdym razie dzis na meila newsa dostalem ;P

otoz ta gra z hdr na 9600 wyciaga cale 5 klatek ;P wiec jakby nei duzo. na 6800 zwyklym juz sie pieknie gra a na 6800 gt juz mmay 60 fps :) na 9800pro do przyjecia jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest nowe info na gry online, a moze i stare w kazdym razie dzis na meila newsa dostalem ;P

otoz ta gra z hdr na 9600 wyciaga cale 5 klatek ;P wiec jakby nei duzo. na 6800 zwyklym juz sie pieknie gra a na 6800 gt juz mmay 60 fps :) na 9800pro do przyjecia jest

1665503[/snapback]

fajnie, ale to info dotyczy lost coast'a a nie aftermath'a... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilku poziomow? O ile wiem to Aftermath bedzie mial niewiele mniej niz podstawka. Wg mnie 50zl to nieduzo.

Tez tak slyszalem.Gra ma byc tak dluga jak Fear.Jak dla mnie wypas jak nic :) Fear mial dla mnie idealna dlugosc i wogole bardzo w przeciwienstwie do wielu z Was sie podobal,wiec Aftermath juz ma u ,mnie wysoka ocene.Tylko czemu tak przekladaja premiere ?? Mial byc luty :( Dobrze ze wychodzi LEGENDA bo bylo by cieniutko w swiecie gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana nazwy z Half-Life 2: Aftermath na Half-Life 2: Episode One i prawdopodobnie będzie dłuższy niż zapowiadali twórcy

Zapowiada się serial (oby nie brazylijski), szkoda tylko, że poszczególne odcinki są (będą) trochę przy drogawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo mogli by co chwile kawalek gry wypuszczac :D hl dobrasprawa maja dorby silnik, jak im sie bedzie chcialo to zawsze mozna go jeszcze troche udoskonalic, co walsnie robia tylko moglo by to troszke plynniej dzialc po udoskonaleniu ;)

mam nazdieje ze macie racje i ze gra bedzie dluga a nie jedynie kilka poziomow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

valve zwykle tyle czasu robi dodadki. ile trzeba bylo czekac dod:s? 31maja jest ok akurat po maturze bedzie w co grac.

ehh,kiszka jak nic :( Dobrze,ze HL2 slynal z tego,ze wyszedl w wielkim stylu tak wiec licze na to,ze dodatek tez wyjdzie w wielkim stylu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi