Jabar83 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Za 30 zeta jestem sklonny wziac ten dodatek. Co prawda to prawda . Kilka godzin zabawy powinno tyle kosztowac. A co do TR:L to tez skandal z ta cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Arnie szybko nawijaj jak gra,10/10 ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam inny problem. Lacze to 750/750. A ten (*($#$ steam sciaga mi max. 16kB/s... Dopiero mam 59%. Instalowalem z dvd. mi zapierniczalo 50-60kB/s (prawie max), zacząłem ściągać update od razu po godz. 19.00 odpaliłem godzinke temu i jest 5 rozdziałów :? zobaczymy ile to zajmie czasu..oby jak najdłużej HDR ładnie wyglada jak na początek gierki, chodzi w 1280x1024 AAx4 AFx16 HDR on, reszta max bardzo ładnie jak narazie :) dobra ide grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 hehe ja na moim sprzecie jestem skazany(w hl2) na 800x600@low/mid :P Ale cóż, trzeba sobie radzic jak sie nie chce kasy w komputer ładować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ok pare screenów z samego początka gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Dlaczego wszyscy mówią o godzinach grania? Przeciez to Half-life. Jest bezcenny. Kto tego nie wie ten niech lepiej kupi sobie gre komputerową a nie HL. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez freeman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gra jest WYCZESANA, bardzo dużo akcji (mimo że na początku mamy tylko gravity guna). Wszyscy kupować i nawet sie nie wahać :wink: perełka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ehh nie moge wytrzymac... jutro ide do MM i zakupie ;P Nawet te kilka godzin gry to zawsze cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gra jest WYCZESANA, bardzo dużo akcji (mimo że na początku mamy tylko gravity guna). Wszyscy kupować i nawet sie nie wahać :wink: perełka Dobra jeszcze kilka takich opinii i kurde zamawiam jak tylko dvd otrzymam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) o fuck postanowilem zrobic sobie przerwe [; ta gra wsysa normalnie 18/10 jest warta kazdego dolara ktorego na nia wydalem. nie bede mowil zbyt duzo zeby nie zepsuc zabawy, ale akcja ciemny tunel nic nie widac ty masz tylko usp i shotguna z kilkoma pociskami a tu z ciemnosci wybiega na ciebie zombiak z odbezpieczonym granatem i musisz siwiecic na niego bo inaczej Alyx nie strzela.. wracam do gry :> Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opowiadam. Kupiłem gre w Empiku - dvd. Posiadam juz konto na Steam. Zainstalowalem EO i HL1:DM. Jakby sie mogło wydawać. Kupno dvd wiaze sie tylko z odszyfrowaniem plikow przez Steam i rowno w godzine zero, odpaleniem gry. Niestety Steam zachcial sobie cos posiagac. Mam lacze tv kablowej (zlego slowa nie powiem) 750/750. Nie wiadomo czemu, ale ma wstret do Steama. Pierwszy "update" mial trwać 1h przy srednim sciaganiu ~10kB/s. Przy stanie 100% pojawił sie komunikat (nie pamietam dokladnie jaki) o tresci dosc nie przyjemnej. Ze pliki sa nie poprawne i sciagamy jeszcze raz <_<. Kolejny update - mozliwe ze ten sam co wczesniej wg. steama bedzie trwal - uwaga - 5h. Pytania: ;] - też Wam tyle sciagalo? - macie problemy z zanizonym DL w steam? Bez odbioru. Wkur... gracz ktory kupił legalnie EO. A przecież mogłem zassac z torrenta i pewnie problemów bym nie miał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie no nie mowcie ze trzeba bedzie targac cos ze steama... Lacze mam dosc slabe bo 256/64 a na DSL 1 mbit to jeszcze musze ze 2 tygodnie czekac :-| Teraz juz nie wiem czy kupowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) No więc ja powiem coś więcej po dwóch i pół godziny grania jestem w 2 i trochę chapterze giera jest warta tych 50zł jak dla mnie 9/10 czego nie 10 bo musiałby być to jakiś przełom, a tak nie jest, co nie zmienia faktu że jedna (o ile nie najlepsza) z lepszych gier w tym roku (jak do tej pory) na PC. HDR świeci pięknie i nawet nie ssie tyle ze sprzętu co Lost Coast może dlatego że nie było jeszcze terenu otwartego. Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to czym prędzej zapier.... do EMPIKA, MM albo tam gdzie to mają. POCA nie wiem jak u ciebie, ale na moim biednym łączy UPDATE sciągał się po 20 kB/s i nie miałem żadnego error-a giere też kupiłem w pudle. EDIT zmieniłem 3 chapter na 2 umskneło mi się bo po ciemku pisałem. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opowiadam. Kupiłem gre w Empiku - dvd. Posiadam juz konto na Steam. Zainstalowalem EO i HL1:DM. Jakby sie mogło wydawać. Kupno dvd wiaze sie tylko z odszyfrowaniem plikow przez Steam i rowno w godzine zero, odpaleniem gry. Niestety Steam zachcial sobie cos posiagac. Mam lacze tv kablowej (zlego slowa nie powiem) 750/750. Nie wiadomo czemu, ale ma wstret do Steama. Pierwszy "update" mial trwać 1h przy srednim sciaganiu ~10kB/s. Przy stanie 100% pojawił sie komunikat (nie pamietam dokladnie jaki) o tresci dosc nie przyjemnej. Ze pliki sa nie poprawne i sciagamy jeszcze raz <_<. Kolejny update - mozliwe ze ten sam co wczesniej wg. steama bedzie trwal - uwaga - 5h. Pytania: ;] - też Wam tyle sciagalo? - macie problemy z zanizonym DL w steam? Bez odbioru. Wkur... gracz ktory kupił legalnie EO. A przecież mogłem zassac z torrenta i pewnie problemów bym nie miał ;] no ja już pisałem nie leciało mi max łączem (czyli 75kB/s), ale tak 50kB/s było :) też mnie dziwi na ch..a tyle sie ściąga przez ten cholerny steam!! przecież to powinna być paczuszka 100kB na odblokowanie i jazda z grą..a nie dociaganie no tak hmmmm z 50MB pewnie się ściągneło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no ja już pisałem nie leciało mi max łączem (czyli 75kB/s), ale tak 50kB/s było :) też mnie dziwi na ch..a tyle sie ściąga przez ten cholerny steam!! przecież to powinna być paczuszka 100kB na odblokowanie i jazda z grą..a nie dociaganie no tak hmmmm z 50MB pewnie się ściągneło :? Po wytloczeniu plyt (pewno tloczone z miesiac temu ;] ) znalezli jakies bledy itp i dlatego update ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) A wiecie, że przez Was teraz muszę stracić 49zł ? :P Tylko nie wiem czy HL2 taki stary, że na skrinach lukk_'a jakieś lipne te tekstury. Rozmyte bez bump'a :/ Edytowane 1 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 bardziej pasującym słowem byłoby "zainwestować" :wink: lub "wydać" Ja poczekam do niedzieli z zakupem - i tak nie mam teraz czasu na gre :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja rownież, ale z zakupem wstrzymam sie do czasu aż skończę ponownie HL2 żeby zachować ciągłość [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A wiecie, że przez Was teraz muszę stracić 49zł ? :P Tylko nie wiem czy HL2 taki stary, że na skrinach lukk_'a jakieś lipne te tekstury. Rozmyte bez bump'a :/ bo takie są w hl2 nic nie poradzisz , kiedyś może robiły wrażenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 czyzby zensfist maczal w tym palce?:> wybaczcie biedne detale ale mam testurki na low zeby sie wmiare plynnie gralo z mojim radeonem 9200se :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Napiszcie cos wiecej konkretnego na temat gry :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) no co mozna napisac. ktrotka troche :> i po dojsciu do konca znowu troche niedosyt zostaje i trzeba czekac na ep2 z rozwiazeniem watku. gdyby nie to ze taka krotka byl by wypas a tak jest tylko fajna gra :P powinno byc przynajniej na jakies 30 godzin gry a nie na 5 :F teraz na dopracowanym silniczku gra sie przyjemnie AI moze nie powala ale jest niezle. powinni wypuscic wszystkie episody razem jako jeden wielki dodatek :> Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A co,juz przeszedles ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jeden wieczór krótki i po wszystkiemu? ;F Kupie tak czy inaczej bo kazda minuta gry w Half Life to esencja przyjemności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) tak :P troche prosta giera @Tha.Doggfather warto :> po tych pieciu godzinach uciekania z city17 jestem dosc zmeczony:P Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) tak :P troche prosta giera @Tha.Doggfather warto :> po tych pieciu godzinach uciekania z city17 jestem dosc zmeczony:P LOL - ja jeszcze nie widzialem gry a ten juz przeszedl,chyba pierwszy w kraju !! Bez sensu.Ja Sina przechodzilem w 3dni i ta gra tez mam zamiar sie delektowac.W koncu 5h to nie tak tragicznie.Ile czasu masz tam na liczniku ? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) przeszedl bym troche szybciej ale zawiesila sie 3 razy [; taka mala wskazowka. na poczatku gry radze dokladnie celowac, a nie pruc na slepo [; edit: gdzie jest licznik?:> specjalnie nie ma czym sie delektowac. bez delektowania sie i sluchania o czym gada Alyx mozna gre przejsc w 3 godziny Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Rofl, rzeczywiscie oplaca sie wydawac 50zl na 5h gry. Single only... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Powiedz mi chociaz czy jest mw tej dlugosci co Sin? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 I w tym momencie mowie ze czekam na pelen pack pod nazwa EpisodeS [; Ile ma ich w sumie byc? 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...