Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) wydaje mi sie ze na drugim sie skonczy. tak przynajmniej to wyglada w trailerze na koncu gry. hydro co to jest mw? :> nie wiem nie gralem w sina Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Podobno mają być 4 ale co tam fucktycznie gre sie przechodzi w 5 godzin pytanie po co skoro można rozłożyć sobie na 2 dni. Jest warte 50 zł bo jak narazie nie grało mi się w nic lepiej (w tym roku oczywiście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) hl2 tez jakos szybko przeszedlem. coz taki mam styl gry :> jak siadam do dobrej gry to czesto tak jest ze nie moge sie oderwac i sie bardzo wczowam:> przechodza ja wtedy calkiem szybko. tak mialem z gta3 liberty city. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Też tak miałem dlatego teraz robie przerwy co jakiś czas doszedłem do 3 Chaptera i mówie pas poczekam przejde reszte później, a tak na marginesie to na zagranicznych forach ludzie też piszą że jedyny minus to długość gry i zapchany steam w pierwszej chwili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jutro chyba przejde jeszcze raz :> tym razem na czas [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No! O tym mówiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Nie bijcie jeśli było :oops: Czy Episode One do uruchomienia wymaga podstawki? Czy jest oddzielną grą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Niewymaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No i co arnie z tymi cieniami? są dynamiczne czy jak zwykle lali wode i nie odblokowali w dodatku tej opcji ? (zaczynam wątpic czy source ma w obsludze cos takiego jak dynamiczne cieniowanie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No i co arnie z tymi cieniami? są dynamiczne czy jak zwykle lali wode i nie odblokowali w dodatku tej opcji ? (zaczynam wątpic czy source ma w obsludze cos takiego jak dynamiczne cieniowanie...)Niestety nie posiadawszy może kiedyś, ale ja też smiem wątpić czy wogóle w Sourcie coś takiego kiedykolwiek się pojawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a tu już trailer do 2 epizodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 NiewymagaCzyli można powodzieć, że dostaje się nowe konto steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 jesli kupisz uzywajac nowego konta to tak. ja mam wszystko na starym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A jak masz stare konto to po prostu dodaje Ci nowa pozycje jaka jest EO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) I w tym momencie mowie ze czekam na pelen pack pod nazwa EpisodeS [; Ile ma ich w sumie byc? 5?Ciekawe tylko co ile będą wychodzić dodatki? Na razie odpalę HL2 na najwyższym stopniu trudności, przejdę i zobaczy się, może strzelę sobie EO. W sumie z HL2 przy ilości mojego wolnego czasu wyjdzie z pół roku grania, pewnie wtedy już wyjdzie kolejny dodatek ;) Edytowane 2 Czerwca 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opowiedzcie o grze bez spojlerow. 1. Kim sie teraz lazi ? 2. Czy historia jest bezposrednio po akcji w podstawce czy jest to historia rownolegla z podstawka z perspektywy innej osoby ? 3. Jak grafika i wymagania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Opowiedzcie o grze bez spojlerow. 1. Kim sie teraz lazi ? 2. Czy historia jest bezposrednio po akcji w podstawce czy jest to historia rownolegla z podstawka z perspektywy innej osoby ? 3. Jak grafika i wymagania ? Na 2 to ja Ci mogę odpowiedzieć. Wystarczy w google wpisać. Albo jakiś preview czy nawet na steami. Starzejesz się :P. Akcja dzieje się zaraz po wydarzeniach z podstawki, czyli po słynnym wybuchu. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opowiedzcie o grze bez spojlerow. 1. Kim sie teraz lazi ? 2. Czy historia jest bezposrednio po akcji w podstawce czy jest to historia rownolegla z podstawka z perspektywy innej osoby ? 3. Jak grafika i wymagania ? Ad 1. Gordonem Ad 2. Bezpośrednio po. Po prostu wydostajemy się z cytadeli Ad 3. Grafika ładna. HDR ładniutki, piesek ładnie wygląda (bump,HDR). Jestem dopiero w drugim rozdziale i co mi troszke nie pasuje to to, że narazie poruszamy się tylko po cytadeli :( więc różne laboratoria, futurystyczne pokoje. Ja wolałbym otwarte przestrzenie, jak plaże, miasta etc. No ale może potem to będzie jeszcze mam nadzieje. Wymagania normalne bym powiedział. 1280x1024 max detali AAx4, AFx16, HDR on i gra śmiga 35-80FPSów Jedyne co mnie troszke denerwuje to jak właczam grę to na początku lubi pare razy przyciąć :? 2GB ramu powinno to niwelować, ale widać może jakiś bug? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja juz dzisiaj to powinienem miec. ;) A jednak bedziemy Gordonem grac.. mysalalem ze akcja dzieje sie rownolegle do wydarzen z podstawki i kierujemy kim innym. Ile ma byc epizodow wogle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 looooool..buahahahahaah :lol: :lol: właśnie włączyłem teraz Steama aby grać dalej i mi się wyświetliło "Decrypting game files" :lol: :lol: :lol: lol, a wczoraj to niby jak ja grałem?? bez decrypting?? z tego by mogło wynikać że to całe decrypting to zwykła ściema :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) lukk looz nalazisz sie po miescie :> @Kaeres akcja toczy sie dalej po rozwaleniu Breena i teleportera w cytadeli w HL2 grafika na radeonie 9200se plynnie gram ze wszystkim na low i rozdzielczosc 1024x768 dziala nawet hdr pod dx 8.1 (taki czesciowy hdr:> ) screeny. zamieszcze w spoilerach i opisze co sie w nich znajduje zeby komus nie zepsuc przypadkiem screeny robilem na max detalach i wlaczonym ainso x2(tak to sie pisze?:> ) hl2 ep 1 :> screeny bezposrednio po wybuchu teleportera na szczycie cytadeli w HL2 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ucieczka ze szczytu cytadeli wortigrunt'y(?) zlapaly G-mana:P poczatek gry i maly test grafiki na max » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « patrze prosto w slonce patrze troche w bok w sumie w takim wypadku slonce tez powinno razic. nie wiem moze w dx9 lepiej wyglada. teraz kilka screenow z city 17 pierwsze wyjscie z podziemi i kilka krokow dalej » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « to jest juz przedostatnie miejsce screeny nie sa jakies spoilerowe pokazuja grafike, mysle ze mozna obejzec :> » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « patrzymy przez okienko dachowe :P fajnie zrobione "pole silowe" w zwyklym hl2 byla jakas niebieska szyba. albo pierwszy raz to widze na wysokich tetalach :> source w tej postaci w jakiej teraz bedzie miazdzyl jeszcze dlugo:> przed episode2 musze kupic nowa grafe i dozucic ramu :> spoilerowych screenow z zakonczenia gry nie dam :P przejdzcie sobie ja sami [; edit: lukk update byl dzis w nocy [; zmienil ze standardowo gra sie na normal uruchamia nie na easy edit2: oczwiscie miejsc jest wiecej niz screenow, nie chcialem dawac ich zbyt wiele zebynie pokazac wszystkiego Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) looooool..buahahahahaah :lol: :lol: właśnie włączyłem teraz Steama aby grać dalej i mi się wyświetliło "Decrypting game files" :lol: :lol: :lol: lol, a wczoraj to niby jak ja grałem?? bez decrypting?? z tego by mogło wynikać że to całe decrypting to zwykła ściema :lol: Weź pod uwagę, że steam'a pisali programiści z 3 ligi chyba, więc wczoraj mogły Ci się "zdeszyfrować" pliki a okienko nie pojawiło się, że "deszyfrował" nawet. Więc nie ma czym sie podniecać. Pliki na 100% są zaszyfrowane jakimś kluczem. Jak CSS beta wyszło to były zaszyfrowane tak samo, ale grupa "emp..." znana wszystkim uporała się z tym, tak samo jak z nieznaną strukturą(czyli nagłówkiem (;) plików .gcf. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kurde ale jestem zły !!!!!!! LOL, czemu ma sluzyc ten post ? Nie masz juz co powiedziec na forum ? BTW ja sobie chyba niedlugo sprawie HL2EO, ale nie przeszedlem jeszcze podstawki, wiec niewiadomo. Nie lubie raczej dodatkow - to odgrzewane kotlety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Arnie, to pole silowe juz taka grafe mialo w podstawce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) mozliwe :> w HL2 gralem z shaderami na low i mialem taka szybe niebieska:> edit: zakladamy topic o ep2 ?:> a zauwazyliscie taki fix :> ze gdy sie zaczyna gre slonce wschodzi jest tuz nad horyzontem, a pozniej jest coraz wyzej? :D gdy sie konczy gre jest juz calkiem widno i slonecznie Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 LOL, czemu ma sluzyc ten post ? Nie masz juz co powiedziec na forum ? BTW ja sobie chyba niedlugo sprawie HL2EO, ale nie przeszedlem jeszcze podstawki, wiec niewiadomo. Nie lubie raczej dodatkow - to odgrzewane kotlety. Narazie niewiele mogę powiedzieć na powyższy temat. jak sobie sprawisz to napisz czy dużo straciłem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kurde nie oplaca sie tego brac, gra moze i dobra ale na jeden wieczor? No ja dziekuje :| to juz dla fanow HL, jak ktos chce ot tak pograc to sie nie nagra [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Narazie niewiele mogę powiedzieć na powyższy temat. jak sobie sprawisz to napisz czy dużo straciłem :).No faktycznie na swojej obecnej karcie sobie nie pograsz ;]. Gral ktos w EO na 9800PRO? Mile widziane by byly opisy "wrazen" z gry na tej karcie. I jeszcze jedno pytanko. Poruszamy sie jakimis pojazdami w EO czy cala gre przechodzimy na zasadzie "pięta, palec" ? :D Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No faktycznie na swojej obecnej karcie sobie nie pograsz ;]. Gral ktos w EO na 9800PRO? Mile widziane by byly opisy "wrazen" z gry na tej karcie. I jeszcze jedno pytanko. Poruszamy sie jakimis pojazdami w EO czy cala gre przechodzimy na zasadzie "pięta, palec" ? :D W HL2: EO nie poruszamy się niestety żadnym pojazdem co do grania na 9800PRO pewnie będzie nieźle skoro arnie grał na 9200se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 jak to nie [; na poczatku wsiada sie do wraku samochodu i Dog zuca nim w cytedele [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...