slasher Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Ja też czekam na wrażenia :P, zastanowie się czy warto kupić Cena nie jest zła :D, ale narazie musze poczekać na DVD Edytowane 1 Czerwca 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Na 100% będzie dzisiaj także lukk_ nie dygaj. Jeśli ktoś z Was napiszę mi iż czuć choć trochę klimat z hl1 to może kupię. Nie licz na to ;(. Po oblokaniu wielu trailerów i gameplajów E:O bedzie kopią hl2 i bedzie w nim zero klimy z hl1. Polecam trailery z gamespota. W sumie sie zobaczy ale ja na nic nie licze oprócz kontynuacji hl2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A dziwisz sie ? W koncu to dodatek do HL2 a nie HL1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Klimatu nie bedzie z HL1 ,bo musieliby nas znowu zamknac w jakims Facility. I takie spostrzezenie. Ostatnio gralem w HL2 tak dla przypomnienia i podtweakowali troche AI ,bo headcraby sa teraz o wiele bardziej agresywne, niz jak gralem za pierwszym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no już mam swoją kopię :) 49.90 w mediaMarkt..teraz czekamy na odblokowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Episode TWO teaser :cool: http://rapidshare.de/files/21919460/Ep2_Teaser.wmv.html I coś extra :lol2: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) no już mam swoją kopię :) 49.90 w mediaMarkt..teraz czekamy na odblokowanie :) o fuck:P a ja przed chwila dalem 20 dolarow [; przeplacilem o 10zl :P jeszcze 2 godziny 56 minut :> nie moge sie doczekac [; 2 godziny 40 minut :P Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Moge być w Waszym klubie? :] 59zł w Empiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 mozesz [; pozwalam ci [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ile potrzeba mb na dysku, żeby zainstalować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Podobno cos kolo 2gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 4.5GB informacja z pudełka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Moge być w Waszym klubie? :] 59zł w Empiku. bjacz, mogłeś sobie od razu w Empiku kupić poradnik młodego fotografa - na zdjęciu wszystko ostre tylko nie gra :lol: :rolleyes: u mnie za gre chcą 29euro, chyba ich pogieło, ściągam przez steama :) Edytowane 1 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A po sciagnieciu przez steama w jaki sposob reguluje sie oplaty ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 bjacz, mogłeś sobie od razu w Empiku kupić poradnik młodego fotografa - na zdjęciu wszystko ostre tylko nie gra :lol: :rolleyes: u mnie za gre chcą 29euro, chyba ich pogieło, ściągam przez steama :) Mój aparat nie był stworzony do tak prozaicznych celów jak robienie zdjęć gier za marne 59zł. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 u mnie za gre chcą 29euro, chyba ich pogieło, ściągam przez steama :) Czyli u nas nie ma aż tak masakrycznych cen za gry? czy hl2:EO to tylko wyjątek? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A po sciagnieciu przez steama w jaki sposob reguluje sie oplaty ?:) karta kredytowa:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) To wole isc do empiku. TRAILER NUMBER 4 Edit - no i stalo sie !!! Edytowane 1 Czerwca 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 juz jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 du** a nie jest, ten ich refleks szachisty....wg steama nadal unreleased :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No to Panowie grać! a później o relacje prosimy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) juz :D ale jaja , taki jest zajeb ze nie moge updejta sciagnac :/ Edytowane 1 Czerwca 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 du** a nie jest, ten ich refleks szachisty....wg steama nadal unreleased :wink:zrestartuj steama mule [; wlasnie mi sie rozkodowuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) decrypting......18% IT'S WORKING :D Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) ja mam 83% :> juz mam jeszcze cos sie dociaga ale idzie maxem lacza i zaraz bedzie Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Primo - opanujcie sie i nie walcie postow co 5 sekund SCIAGNALEM KOLEJNY PROCENT!!!YEEEE Secundo - Jak juz spedzicie nad gra 1h to zadajcie sobie 2 pytania - a) Ile jeszcze przedemna gry? I B) Warto bylo wydac 50/60pln? Bo zastanawiam sie ciagle cholercia :twisted: Moze odwiedze temat na weekendzie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam inny problem. Lacze to 750/750. A ten (*($#$ steam sciaga mi max. 16kB/s... Dopiero mam 59%. Instalowalem z dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Secundo - Jak juz spedzicie nad gra 1h to zadajcie sobie 2 pytania - a) Ile jeszcze przedemna gry? I B) Warto bylo wydac 50/60pln? Bo zastanawiam sie ciagle cholercia :twisted:Tu odpowiedz jest jasna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie do konca. Jak na chwile obecna mam kupic dodatek do genialnej gry i klapnac po kilku h bo sie skonczylo albo skrobnac wiecej na inna pelna giere to wybralbym 2 opcje [; Chyba ze wstrzymam sie do edycji kolekcjonerskiej - EP One&Two&.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Nie do konca. Jak na chwile obecna mam kupic dodatek do genialnej gry i klapnac po kilku h bo sie skonczylo albo skrobnac wiecej na inna pelna giere to wybralbym 2 opcje [; Chyba ze wstrzymam sie do edycji kolekcjonerskiej - EP One&Two&.... Nie przesadzajmy, 50zl za gre,ktora sie przechodzi tak dlugo jak TRL,ktora kosztuje 120zl ? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...