Skocz do zawartości
Camillo

Erotyka na Tweaku

Rekomendowane odpowiedzi

(...) Moja kobieta mimo upału 50 stopni nie ubiera się jak dziwka, mimo że też jej jest gorąco! (...)

1591507[/snapback]

To bardzo ciekawe co piszesz... więc może sprecyzuj nam - JAK ubiera się dziwka?

Poza tym współczucia dla Twojej kobiety... nie chcę tu nikomu ubliżać, ale spędzić dzień na słońcu w jakimś bardziej zabudowanym stroju... musi być potem troche... nieświeża i niepachnąca... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mojej kobiety to ja też jej współczuję trochę, ale cóż. Ma ona po prostu klasę i nie potrafiłaby pół-nago chodzić po ulicy, więc musi się nieco poświęcić. A o świeżość to się nie martw, bo jest chyba najbardziej czystą kobietą na świecie. Nie ma chyba dnia, żeby nie brała kąpieli.

Zaś co do sprecyzowania z tą dziwką to nie jest to trudne. Dziwka ubiera się w taki sposób, żeby odkrywać możliwie jak najwięcej swojego ciała, uwydatniać je i wyglądać możliwie jak najbardziej seksownie, przez co instynktownie przyciąga wzrok większości facetów. Jeżeli jakaś kobieta idzie ulicą i tak właśnie jest ubrana to dla mnie sprawia wrażenie dziwki po prostu.

A co do plaży czy basenu to jest zupełnie coś innego. Na plaży człowiek musi być w kostiumie kąpielowym, gdyż się opala bądź kąpie w wodzie. Natomiast jeżeli ktoś nie ma ochoty oglądać ich prawie nagości to zwyczajnie nie musi na taką plażę przychodzić. Ja tak właśnie robię. Gdy jedziemy z moją kobietą gdzieś na wakacje nad jakąś wodę to nigdy nie chodzimy na jakieś tłoczne plaże tylko wybieramy sobie jak najbardziej ustronne miejsca, gdzie nie ma w ogóle ludzi. Ale inaczej sytuacja wygląda na ulicy w mieście. To już nie jest plaża i jak ktoś ubrany jest niemal jak w kostium kąpielowy to dla mnie jest to dość gorszący widok i przechodząc obok takiej osoby niestety muszę ją widzieć i nie mam innego wyjścia, bo przecież nie będę zamykał się w domu i nigdzie nie wychodził przez całą dobę, bo przecież życie do tego zmusza - praca, zakupy, sprawy różne itp...

Edytowane przez Camillo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Piszesz ze dziwka ubiera sie w sposob zeby odkrywac jak najwiecej ciala. Coz ja nie widze na miescie kobiet chodzacych w bikini. Jakie ty masz prawo osadzac czyjs stroj i nazywac dziwka/zdzira?

Wydaje mi sie ze masz jakis kompleks wlasnego ciala albo jestes obsesyjnie zazdrosny o cialo swojej kobiety ?

Napisales ze sex jest dla ciebie uzupelnieniem milosci z osoba z ktora decydujesz sie spedzic zycie. Chlopie jestes mlody i pewnie jeszcze nie wiesz ze 90 % podstawy udanego zwiazku to udane zycie seksualne.

Pamietaj ze jesli ktos ma frywolne podejsie do sexu to nie jest prostytutka tylko lubi sex.

Moim zdaniem powinienes porozmawiac z lekarzem, moze dojdziesz do wniosku, co w twoim zyciu sprawilo ze nie lubisz ogladac nagich kobiet. Nie pisze tego wcale zlosliwie. Obawiam sie poprostu ze w przyszlosci mozesz byc zdolny do wyjatkowo agresywnych zachowan w stosunku do kobiet.

Edytowane przez Przemol^N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochany kolego Przemol^N. Mam prawo do własnego zdania i własnej opinii. Mogę sobie osądzać każdego jak mi się podoba, tak samo jak Wy możecie. Dla mnie kobieta, która ubiera się tak jak wcześniej napisałem wygląda jak dziwka i takiej kobiety nie szanuję i koniec.

Kompleksu własnego ciała nie mam. Akceptuję swoje ciało. A o swoją kobietę jestem zazdrosny, to normalne jeśli się kogoś kocha. Ale obsesji jakieś na tym punkcie nie mam.

I nie mów mi co jest podstawą udanego związku. Podstawą udanego związku jest MIŁOŚĆ i nic więcej. Natomiast jeśli kogoś naprawdę się kocha to seks ZAWSZE jest udany i jest idealny i tak jest również w moim przypadku.

Wiem, że jak ktoś ma frywolne podejście do seksu to nie jest dziwką tylko może po prostu lubić seks. Ale jeśli ktoś lubi seks i traktuje go powszechnie, luzacko, pospolicie i uprawia seks z przeróżnymi osobami to taki ktoś według mojej prywatnej opinii jest osobą bezwartościową.

Długo jeszcze będziecie kazać mi iść do lekarza? Ja naprawdę czuję się świetnie i jestem zdrowy. A nagie kobiety ja uwielbiam oglądać! Ale tylko jedną kobietę! Moją kobietę i żadnych innych!

Nigdy nie byłem agresywny w stosunku do kobiet i o nic nie musisz się obawiać. To, że o kimś mam złe zdanie to nie znaczy, że od razu będę mu robił jakąś krzywdę, no co Ty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już napisałem dużo wcześniej, że moja kobieta jest niesamowitą laską i jeszcze nie spotkałem kobiety tak pięknej i o tak zarąbiście seksownych kształtach. Uwierz, że ona naprawdę po prostu ma prawdziwą klasę i mimo upałów nie chodzi po ulicy pół-nago jak wiele innych kobiet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie - Tobie się chyba coś totalnie pomieszało. Jesteś dziwakiem i w ogóle niepotrzebnie zakładałeś ten temat, bo z Twoich postów widać że jesteś człowiekiem na poziomie i może coś dobrego wniesiesz w to forum - a teraz każdy będzie na Ciebie patrzył jak na czubka (w sumie nic dziwnego).

W naszym kręgu kulturowym przyjęte jest tak a nie inaczej jeśli chodzi o erotykę i nie próbuj się w jakiś dzwiny sposób buntować bo to jest bez sensu. Jeżeli rażą Cię gołe brzuchy, to jedź do jakiegoś kraju arabskiego - będziesz miał święty spokój. Dla mnie słowa jakich użyłeś (dziwka, szmata itp.) są w ogóle nie na miejscu i świadczą tylko o tym że masz nierówno pod sufitem i jesteś wręcz do przesady wyczulony w tej kwestii. Jeżeli dekolt czy krótka spódniczka wywołują u Ciebie takie reakcje to czas się udać do specjalisty.

Fakt, że telewizja, internet są wręcz przesiąknięte seksem i nie każdemu to musi odpowiadać, ale jeżeli jesteś w stanie używać tak mocnych słów w stosunku (nomen omen) do skąpo ubranych dziewczyn to krzyżyk na drogę. Rozumiem niechęć, ale to co prezentujesz swoją postawą.... żal bierze.

Z Twoich postów wynika że czujesz się lepszy od innych bo Twoja dziewczyna się ubiera w kombinezon w upały, a Ty zioniesz nienawiścią do wszystkigo co ośmieli się rozebrać. I jeszcze jesteś w stanie rzucać epitetami na myślących inaczej - 'zboczeńczy', 'degeneraci'. Ręce opadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Camillo a skad ty niby wiesz jak wygladaja inne kobiety jak nie lubisz ich ogladac ? Moze nie chcesz dlatego patrzec zeby nie zmienic zdania?

Piszesz tez ze wiesz jak wyglada dziwka. Skad? Ile znasz prawidziwych dziwek? Wiesz mi 90 % te ktore znam to powiedzialbys wlasnie "kobieta z klasa". Nie mowie o agencjach i tirowkach tylko o atrakcyjnych kobietach do towarzystwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna osoba, która mnie obraża, poniża i wyśmiewa... Bardzo źle świadczy to o Waszym poziomie kultury moi drodzy kochani koledzy.

Tak więc, kochany Paszczu, ja się już od dawna nie buntuję. Przeczytaj dokładnie cały temat. Już dawno pogodziłem się z erotyką na forum, a Wy zaczęliście wtedy z kolei jechać już na mnie za same moje poglądy na temat erotyki i seksu.

Na dalszą część Twojego posta nie chce mi się już odpowiadać, bo znowu bym się powtarzał, tak więc wybacz mój drogi.

A co do prostytutek to chyba oczywiste było drogi Przemolu, że miałem na myśli te nisko-budżetowe, które chodzą po ulicach lub stoją przy trasie. Nie mówię o prostytutkach ekskluzywnych i z wyższej półki, bo po nich nawet nie widać, że mogą być prostytutkami.

A skąd wiem jak wyglądają inne kobiety to już naprawdę się czepiasz jak tylko możesz. Przecież jak idziesz ulicą to nawet jak nie patrzysz na nie to częściowo je widzisz lub przez chwilę zauważysz i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Camillo - bądź tak uprzejmy i wykop swoje niektóre posty z pclab, potem je tu wklej i dopiero oceniaj mój (jak również i innych) poziom kultury.

Prawdopodobnie nie życzysz sobie diagnoz ode mnie, ale dla mnie masz jakiś odchył. Jak chcesz - nazywaj to sobie innym poglądem, ale nazywanie kogoś dziwką, szmatą ze względu na ubiór (ach, ten odkryty brzuch) i reagowanie na to agresją normalne nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna osoba, która mnie obraża, poniża i wyśmiewa... Bardzo źle świadczy to o Waszym poziomie kultury moi drodzy kochani koledzy.

(...)

1591642[/snapback]

Ja tam twoim kolegą nie jestem i z tego co widzę raczej bym nie chciał nim być :?

Sorry, ale preferuję towarzystwo, które jednak ma więcej "frywolności" w głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wygłupiaj się mój kochany Paszczu, przecież nie będę wygrzebywał jakiś starych postów gdzieś z PCLab'a... Poza tym na PCLab'ie gdy się o podobną rzecz spierałem to faktycznie byłem bardzo chamski i bluzgi chodziły ostre, ale liczy się chyba to jaki jestem tutaj, czyż nie? A tu tylko na początku tematu puszczały mi nerwy i już od dawna staram się grzecznie z Wami rozmawiać.

Nazywaj sobie to jak chcesz, dla Ciebie mam odchył, ale prawda jest taka, że po prostu mam inny pogląd niż większość ludzi i nie oznacza to, że muszę iść się leczyć.

Poza tym dlaczego Ty mówisz o tej agresji? Kobieta ubrana bardzo skąpo nie wywołuje wcale u mnie agresji. Nie podchodzę do takiej i nie mówię "ty szmato!". Po prostu jedynie wewnętrznie denerwuje mnie gdy idę ulicą i widzę tak ubraną kobietę i kobiety takiej nie szanuję i to wszystko.

Zulus5ooo - jesteś moim "kolegą" z forum czy tego chcesz czy nie. To nie znaczy, że musisz być moim kolegą prywatnie w dosłownym znaczeniu słowa "kolega" w sensie "kumpel" czy "przyjaciel". I zapewniam Cię z jakże wielkim smutkiem kochany kolego Zulus5ooo, że ja również raczej nie chciałbym, abyś prywatnie był moim kolegą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że poniosę porażkę dobrze wiedziałem od samego początku. Miałem tylko nadzieję, że może znajdzie się parę osób, które się zgodzą choć po części z moim poglądem (i się znalazły) oraz choć jedna osoba, która myślała tak jak Wy, ale którą tym co pisałem przekonam do swoich poglądów (tego nie wiem, czy się taka znalazła, ale pewnie nie).

Ja już nawet nie chcę Was przekonywać. Po prostu się już zmęczyłem, hehe. Jedyne co teraz robię to jeszcze tylko odpowiadam na Wasze kolejne atakujące mnie posty, bo po prostu nie chcę pozostawiać ich bez odpowiedzi.

A to, że według Was mam wypaczony pogląd na temat seksu i erotyki to jest Wasza sprawa, Wasze stanowisko i Wasz osąd, macie do niego prawo i nic mi do tego. Tylko nie chcę, żeby było tak, że teraz na tym forum przy różnych okazjach będziecie chcieli mnie jakoś zgnoić dlatego, bo w tym temacie się z Wami nie zgadzałem i prezentowałem jakiś tam mój prywatny pogląd, który był inny niż Wasz. Mam nadzieję, że jesteście na tyle poważni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Overclocked

Rozumiem ze pijesz do takich jak ja:)? wydaje mi sie ze ladniej wyglada avatar z jakas dziewczyna niz ze zdjeciem procesora/karty graficznej... rzecz gustu:) watpie zebys znalazl tu jakichs sprzymierzencow:P a to ze 80% tego forum to napaleni 15latkowie juz inna sprawa:)

Edytowane przez Overclocked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Camillo

@IchBinIdiot

Uuuch. Nie wyraziłem się precyzyjnie. Pisząc o dojrzeniu Camillo, chodziło mi o fakt, że zdecydowanie zmienił formę postów w toku dyskusji. Przestały być agresywne i napastliwe. Nie chodziło mi wcale dojrzenie w sensie ogólnym. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do panienek w avatarach to żecz gustu, jak ktoś wali jakieś aluzje w postach to co ?? mam go zaskarrzyć ?? w polsce panuje demokracja, a w necie to nic nie panuje

jak uważasz że jest to obraźliwe to wyłącz je, dla ciebie jest obraźliwe, a dla 80% 'populacji' tweak.pl nie, a raczej regulamin odnosi się do rzeczy powszechnie uznanych za obraźliwe

jednym słowem mówiąc twoja ocena obraźliwości jest subiektywna,

edit. aprops, jak na filmie kochają się 2 osoby albo jakaś goła panienka się przechadza to piszesz do wytwórni że jestes obrażony ??

poprostu zignoruj to

wiesz, mnie wkurzają reklamy, a szczególnie proszków (fachowcy od marketingu z USA ??)

tyle

Edytowane przez TOMAHAWK_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Camillo masz odchył. I to bardzo DUŻY, jest takich ludzi jak ty więcej i są oni powiązani z radiem maryja albo ligą polskich rodzin. I moim zdaniem są to ludzie którzy mają duży problem ze sobą. Moim zdaniem kobiety są piękne i czym mają miej ubrania tym lepiej, myśle że każdy zdrowy mężczyzna powinien uważać tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Camilo - czy moja kaczka też się załapuje pod cenzure?

tak po za tym to jeteś nieźle zacofany, chyba mieszkasz w ciemnogrodzie jakimś :D

słyszałeś o czymś takim jak - pozory mylą? to uważaj, bo możesz się jezcze na tej swojej pięknej i inteligentnej ładnie przejechać :lol:

najlepiej to wyjedź do Iraku albo gdzieś, będziesz miał wtedy spokój B)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Camillo czy uwazasz ze moja siostra jest dziwka bo zaklada krutkie spoodnice, albo ma odkryte plecy jak jest goraca??

Uwazaj na to co mowisz/piszesz bo moze kiedys ktos ci buzke pokiereszowac.

Ubierz swoja kobiete w jakas tunike, sam wbij sie w chabit i wukuj sobie oczy i bedziesz mial problem z glowy.

Dla mnie jestes poprostu kolesiem ktory chcial na siebie zwrocic uwage.

Zrobic zamieszanie i sie pozgrywac.

Twoje posty na wzajem sie wykluczja.

Pierw piszesz ze nie ogladasz sie za innymi pannami po czym mowisz ze twoja kobieta jest najpiekniejsza.

Po czym to rozpoznajesz??

Po zapachu??

Po drugie napierniczasz o poszanowaniu czlowieka itd po czym nazywasz kobiety dziwkami tylko dlatego ze sie ubieraja skapiej w takie upaly.

No czlowieku daruj sobie juz te dyskusje bo robisz z siebie niepowazna osobe (zeby nie powiedziec pajaca)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteście tacy sami jak 99% facetów na tym świecie. Nie chce mi się dłużej z Wami gadać na ten temat. A mówiąc, że mój poziom etyki i moralności względem seksu i erotyki jest o niebo wyższy niż u większości ludzi zrobiłem to celowo, bo chciałem choć spróbować uświadomoć Wam, że takie podejście do tych spraw jakie prezentujecie nie jest zbyt wartościowe.

1588097[/snapback]

znaczy ze niby jak ? ...uprawiasz tylko sex przy zgaszonym swietle, a jak bedziesz chcial miec dzieci to bedziesz dziurawil prezerwatywe szpilka ?

sorry, ale IMHO chyba przesadzasz i to baaaaardzo

trzeba umiec rozrozniac erotyke wulgarna od zwyklej z jakims tam wyczuciem smaku (ze tak sie wyraze) ...proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Camillo: po mnie możesz jechać, że jestem inny, niemoralny, zdegenerowany, etc. Ok. Może taki jestem. Może nie. Ale szczerze mówiąc, za nazywanie naszych kobiet szmatami i dziwkami mam po prostu ochotę ci strzelić. Instynktownie. Po zwierzęcemu. Jak byś zareagował, gdybym teraz powiedział, że twoja ukochana kobieta to 'dziwka i szmata'?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byś zareagował, gdybym teraz powiedział, że twoja ukochana kobieta to 'dziwka i szmata'?

1592260[/snapback]

Być może tak jest, tyle, że jest "dziwką i szmatą" ubraną :lol:

wiem, mocne, ale co mi tam

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cicho :] ,niech gada dalej ...ten temat syci :]]]]

1592279[/snapback]

jedziemy dalej

wszysktie panny noszące stringi to dziwki i ulicznice :lol:

każdy kto się nie zgadza to ćwok i pedał :lol:

koniec i -> .

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...