w-u-j-e-k Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mam miejsce na swojej plycie glownej na jeszcze jedną kość ramu.Więc pomyślałem sobie czemu nie?? Zawsze się przyda :D :D Więc pytam się speców który ram polecacie(mam juz 2* 256 (333 Mhz) )?? P.S. Kość musi byc 512 ramowa.I jakbyście mogli podać cene. Z góry dzięki !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no przeciez jest tyle tematow o wyborze ramu, wystarczylo chwilke poszukac to powiem Ci tak na przyszlosc, jak zadajesz pytanie dotyczace Twojego sprzetu, powiedz o nim cos wiecej, nie mamy wrozek na forum i nie wiemy co masz w budzie, rozumiesz? :angry: coz, pewnie nie zamierzasz nic podkrecac, wiec mysle ze wilku goodram bedzie dla Ciebie dobry, mozesz wzaisc 512mb 400mhz powinno dzialac bez zarzutu i praca z 1gb jest bardzo komfortowa, a cena? ponizej 200pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...