Thomass2002 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam Wymienilem juz trzeciego Radeona 9250, gdyz za kazdym razem po wlozeniu w plyte glowna Asus A7V8X-X karta pracuje tylko przy czestotliwosci 60Hz. Mimo iz w ustawieniach zmieniam czestotliwosc na odpowiednio wyzsza to monitor caly czas pracuje przy 60 Hz zas karta pokazuje te ustawiona wartosc. Wkladalem juz dwa razy radeona 9250 firm spahire i his i ... zawsze jest to smo. Sprawdzalem te karty na innych komputeerach i tez to wystepowalo. Czy moze winna tkwi w kompatybilnosci tego modelu kart? a moze plyta glowna uszkadza te grafike? Monitor na bank jest sprawy bo pracuje z innymi kartami we wszystkich mozlliwych czestotliwosciach. ciekawy jestem Waszych opini na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 refresh fix lub inny program który na sztywno ustawi odświeżanie .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Musisz wymusic odswiezanie w opcjach sterownika karty (a nie w ustawieniach monitora). Robisz to poprzez wylaczenie "informacji DDC" (to czerowne), pozniej wymuszasz rozsadna dla ciebie rozdzielczosc. Czasami jest zle odczytywana, np.: u mnie wg radka max to 75Hz jednak na GF 2MX spokojnie w 1024x768 osiagalem 100Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a moze nie masz sterownikow od karty? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 u mnie to samo jest na radeonie 9000, pomaga tylko programik ktory nazywa refresh fix <_< i no czesto lubi zawieszac na windozie 2003 server <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 oddaj szybko ten shit doloz 30 zł i masz pełnego 9550 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 U mnie z moim Radeonem 9250 jest podobnnie, ale juz długo to twac nie bedzie, bo doplacam do jakiegos 9550 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) myśle ze trzeba wyedytować bios grafiki i ustawić te hz i wgrać z powrotem i myśle ze to pomaga zbieram na jakis gf 6800LE Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Curly18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...