TomekB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam Zamierzam kupić sobie nową cyfrówkę i interesuje mnie aparat który by potrafił wykonywać bez przerwy zdjęcia w określanym przedziale czasowym i zapisywał je po kolei na karcie (aż do zapełnienia karty). Chodzi mi o to żeby póżniej z tych zdjęć zrobić filmik. Intersuje mnie aparat do 1200zł z matrycą 4-5 mpix Jeśli znacie taki aparacik to dajcie znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 W moim olympusie C765 przy ustawieniu 640x480 dotrzaskałem 500 fotek, znudziło mi się i puściłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 eeee chcesz robic filmik ze zdjec? moze lepiej bys sobie kamere kupil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Znaczy się, że trymałeś spust, a mi chodzi żeby np. co 1 minutę wykonywał fotkę. Chodzi mi o coś w stylu robienia filmików np. rozwijających się kwiatów :) A kamerę mam i to nawet z taką funkcją, ale jakość mnie nie zadowala :wink: Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wydaje mi sie ze Minolta D7Hi na to pozwala, ale musisz sprawdzic bo nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wydaje mi sie ze Minolta D7Hi na to pozwala, ale musisz sprawdzic bo nie jestem pewny. 1590112[/snapback] No rzeczywiście potrafi, ale cena powala. Nie moja liga :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed3 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dobry aparat polecam tu i sprawdz na dole jakie fotki robi http://www.aparaty.ua.pl/opisy/minolta_z3.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Znudzilo mi sie mowienie ze minolta z3/z5 to nie jest dobry aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...