007 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 hej potrzebuje pomocy nie wiem jak zainstalowac muzyczna karte , mialem problem z zainstalowaniem sterownikow do karty Sound Blaster liive 5.1 digital zadne sterowniki z internetu nie dzialaly , jakis koles kazal mi wywalic z menedzera muzyczna i teraz wogole jej nie ma i komp po restarcie hche zebym wlozyl plytke instalacyjna Sound Blasterr live ale takowej nie mam bo gdzies zgubila sie . potrzebuje sterownika do EMU10K1-JFF , skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jak zainstalwoac poprawnie karte skad sciagnac sterowniki i jakie prosze o szybka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 hej potrzebuje pomocy nie wiem jak zainstalowac muzyczna karte , mialem problem z zainstalowaniem sterownikow do karty Sound Blaster liive 5.1 digital zadne sterowniki z internetu nie dzialaly , jakis koles kazal mi wywalic z menedzera muzyczna i teraz wogole jej nie ma i komp po restarcie hche zebym wlozyl plytke instalacyjna Sound Blasterr live ale takowej nie mam bo gdzies zgubila sie . potrzebuje sterownika do EMU10K1-JFF , skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jak zainstalwoac poprawnie karte skad sciagnac sterowniki i jakie prosze o szybka pomoc 1589819[/snapback] Zainstaluj zamiast oficjalnych Kx'y - download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...