mako_tychy Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Co zrobić? problem jest nastepujący: Moj obraz wygląda tak --> robi sie tak po 2-3 minutach od uruchomienia jak chwile nic nie robie to wszystko znika, problem raczej nie jest z monitorem bo skoro zapamietal to przy print screenie to jest to wina komputera. Karte graficzną mam Radeona 9800 pro. POMOCY !! wczesniej sie tak nie robilo a karty nie zmienialem :) Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez mako_tychy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Sprawdź kartę w innym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wyglada jakby karta sie przegrzewała albo na problem z pamiecia. Sprawdz chlodzenie karty na poczatek, mozesz zmienic sterowniki. Jesli ja podkrecales przywroc jej domyslne taktowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Pamiątki albo się przgrzewają lub za bardzo podkręcone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_tychy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Nie podkręcałem nigdy karty. Sterowniki instalowałem nowe ze strony www.ati.com 2 dni temu. Musze sprawdzić to chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 zasilacz konczy swoj zywot? podaj cala specyfikacje. i zamiast za duzego obrazka daj sam link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_tychy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Nastepnym razem dam link. NIe wiem jak sprawdzic czy koncy swoj zywot, komputer ma ok 2 lata i zasilacza nie wymieniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_tychy Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 instalowałem nowe stery do monitora i do karty, wyczyscilem chłodzenie karty, zasilacz... nie wiem o co chodzi problem dalej wystepuje. mozliwe ze to wina monitora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jaki mas zasilacz? marka i moc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_tychy Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 CODEGEN 300W Model:300X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 To najprawdopodobniej jego wina, zmien na cos markowego. Jakie fundusze masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_tychy Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, troche czasu minelo, ale problem jest nadal... dzis wymienilem zasilacz na Chifteca 420W a mam podlączony jeden skaner jadną drukarke i nic wiecej po za standardowymi urzadzeniami, pasy są nadal tylko mają inny kolor :( nie wiem co mam z tym zrobic, prosze o pomoC! to raczej juz nie jest wina zasilacza Edytowane 20 Stycznia 2006 przez mako_tychy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) jedyne rozwiazanie to sprawdzenie monitora, karty, mobo odzielnie na innym kompie monitor masz podlaczony przez listwe? moga tez byc zaklucenia z sieci ale nie caly czas :P stawiam na grafe Edytowane 20 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_tychy Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 na innym monitorze juz testowalem dawniej, nic nie zmienia, napewno tez nie zasilacz. Wiec co jest nie tak z grafiką? Radek 9800 pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 na innym monitorze juz testowalem dawniej, nic nie zmienia, napewno tez nie zasilacz. Wiec co jest nie tak z grafiką? Radek 9800 pro. No jedyne co mozesz teraz zrobic to: 1) Sprobuj schlodzic pamieci jakimis wentylem, czy radiatorami. Skoro mowisz, ze to sie robi po ok. 2-3min od uruchomienia, to na 99% przegrzewanie sie pamieci. 2) Moze "odkrec" je kilka mhz ponizej tego co jest teraz Co do zasilki to na tak wymagajacej karcie napiecia raczej nie byly najwyzszych lotow, a pamieci na karcie sa niestety niezwykle delikatne, wiec moze byc tak, ze zostalu uwalone :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...