karakun Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam. Czy wie ktoś jakie procesory będą działały na tej płycie głównej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Shuttle's CPU Support list for this mobo, up to an Athlon XP 2600+(266MHz FSB version) google.pl nie krzywdzi, nie boj sie uzywac tej wyszukiwarki, nic sie nei stanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakun Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Shuttle's CPU Support list for this mobo, up to an Athlon XP 2600+(266MHz FSB version) google.pl nie krzywdzi, nie boj sie uzywac tej wyszukiwarki, nic sie nei stanie 1590171[/snapback] Tyle to i ja znalazłem :blink: tylko chciałem się upewnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 kazdy proc na socketA ruszy ,tylko ze Barton,Sempron maja fsb166 i na tej plycie beda chodzily wolniej chyba ze mnoznik bedzie odblokowany i wtedy mozna ustawic wyzszy mnoznik by wyrownac MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...