ru-dy Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Cześć, Gdzieś przeczytałem ze w psc 1315 nie idzie skanować ksiązek. Czy jest to parwda? Czy ten zintegrowany skaner nie ma otwieranej klapy? I jeszcze jewdno, che kupić takie cudo, tylko powiedzcie mi czy to drukuje gorzej od jakiejś innej najtańszej drukarki hp np. HP 3845. Jest jakaś istotna roznica w działaniu od psc 1215, czy rozni sie to tylko tym "picture bridge" ? Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Cześć, Gdzieś przeczytałem ze w psc 1315 nie idzie skanować ksiązek. Czy jest to parwda? Czy ten zintegrowany skaner nie ma otwieranej klapy? I jeszcze jewdno, che kupić takie cudo, tylko powiedzcie mi czy to drukuje gorzej od jakiejś innej najtańszej drukarki hp np. HP 3845. Jest jakaś istotna roznica w działaniu od psc 1215, czy rozni sie to tylko tym "picture bridge" ? Dzieki za pomoc. 1590113[/snapback] rozumiem, ze to atrament i ty chcesz na nim ksiazki drukowac ? Kup lexmarka jakiegos laser za 200 zl i skaner za 100 i masz wypas zestawik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ru-dy Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 rozumiem, ze to atrament i ty chcesz na nim ksiazki drukowac ? Kup lexmarka jakiegos laser za 200 zl i skaner za 100 i masz wypas zestawik :D 1590167[/snapback] tak, to atramen,t ale książek na nim drukować nie chce, tylko sie pytam jakbym musiał coś tym zeskanować z ksiazki :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ma normalny skaner z klapką. Książke wskanować się da, kopie też da się zrobić. Szybkość żałosna ale w przypadku awaryjnym lepiej mieć niż nie mieć ;) Kupiłem takie cudo rodzicom na święta i bardzo sobie chwalą - proste w obsłudze, "ksero" działa bez komputera a tusz 20ml firmy "napełniamy tanio" kosztuje 40 złotych co w porównaniu do ceny tuszu HP jest bardzo przyzwoitą kwotą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...