Skocz do zawartości
ru-dy

Hp Psc 1315 Skanowanie Książek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Gdzieś przeczytałem ze w psc 1315 nie idzie skanować ksiązek. Czy jest to parwda? Czy ten zintegrowany skaner nie ma otwieranej klapy? I jeszcze jewdno, che kupić takie cudo, tylko powiedzcie mi czy to drukuje gorzej od jakiejś innej najtańszej drukarki hp np. HP 3845. Jest jakaś istotna roznica w działaniu od psc 1215, czy rozni sie to tylko tym "picture bridge" ?

Dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Gdzieś przeczytałem ze w psc 1315 nie idzie skanować ksiązek. Czy jest to parwda? Czy ten zintegrowany skaner nie ma otwieranej klapy? I jeszcze jewdno, che kupić takie cudo, tylko powiedzcie mi czy to drukuje gorzej od jakiejś innej najtańszej drukarki hp np. HP 3845. Jest jakaś istotna roznica w działaniu od psc 1215, czy rozni sie to tylko tym "picture bridge" ?

Dzieki za pomoc.

1590113[/snapback]

rozumiem, ze to atrament i ty chcesz na nim ksiazki drukowac ?

Kup lexmarka jakiegos laser za 200 zl i skaner za 100

i masz wypas zestawik :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem, ze to atrament i ty chcesz na nim ksiazki drukowac ?

Kup lexmarka jakiegos laser za 200 zl i skaner za 100

i masz wypas zestawik :D

1590167[/snapback]

tak, to atramen,t ale książek na nim drukować nie chce, tylko sie pytam jakbym musiał coś tym zeskanować z ksiazki :)

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma normalny skaner z klapką. Książke wskanować się da, kopie też da się zrobić. Szybkość żałosna ale w przypadku awaryjnym lepiej mieć niż nie mieć ;) Kupiłem takie cudo rodzicom na święta i bardzo sobie chwalą - proste w obsłudze, "ksero" działa bez komputera a tusz 20ml firmy "napełniamy tanio" kosztuje 40 złotych co w porównaniu do ceny tuszu HP jest bardzo przyzwoitą kwotą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi